BETENKT:  Mens Barcelona-fansen feirer i bakgrunnen, depper Pep Guardiola. Foto: NTB Scanpix
BETENKT: Mens Barcelona-fansen feirer i bakgrunnen, depper Pep Guardiola. Foto: NTB ScanpixVis mer

Slakter Guardiola: - Bayern er blitt dårligere

Redknapp ikke imponert.

(Dagbladet): Pep Guardiola sa det kom til å bli umulig å stoppe Lionel Messi.

Og fikk helt rett.

Etter 0-3 tapet har Bayern München fått et vanskelige utgangspunkt før returoppgjøret i Munchen på tirsdag.

De må score tre mål, uten å slippe inn noen, bare for å få ekstraomganger.

Under stort press Den tidligere Bournemouth-, Liverpool-, Tottenham og Southampton-spilleren Jamie Redknapp jobber nå som ekspert for Sky Sports.

Han var ikke nådig i sin dom etter gårsdagens tap:

- Guardiola er i en klubb hvor det blir et enormt press når du taper en kamp. Nå er det alvor.  Da han tok over, følte vi alle at det var en drømmejobb å ta over en klubb som nettopp hadde vunnet alt året før.  Men Guardiola har ikke maktet å ta Bayern et steg videre - Bayern er blitt dårligere under Guardiolas ledelse, sier Redknapp til Sky Sports.

Han fortsetter:

- Det er veldig vanskelig. Han har fortsatt en stor jobb igjen med å bygge laget, og presset på han er stort.  Men til Peps forsvar så er han uheldig som mangler både Ribery og Robben. De var forskjellen forrige gang Bayern slo Barcelona i semifinalen.  Et annet problem han har er at flere av nøkkelspillerne i laget begynner å dra på åra.

Ett år igjen Pep Guardiola har ett år igjen av kontrakten med det tyske mesterlaget. Ryktene har svirret om at han er aktuell for Manchester City-jobben, hvis den blir ledig.

Guardiola passet på å skryte av laget etter gårdsagens tap:

- Jeg er veldig stolt av laget og spillerne mine. Vi hadde startproblemer, men har vunnet Bundesligaen og spiller semifinale i Champions League.  Det ble en tøff kamp, men vi må bare gratulere Barcelona og forbedrede oss på returoppgjøret, sier Guardiola ifølge ESPN.

Guardiola ville ikke gå inn på om klubben har et reelt håp om finale i Berlin, men innrømte at det blir en stor oppgave.

Bayern-sjef Karl-Heinz Rummenigge tror de må håpe på et «mirakel»:

- Jeg er ingen mann av store ord, men når man taper 3-0 er sjansene selvsagt ikke gode, Men det er mulig vi får et fotballmirakel, sier Rummenigge.