Slakter Haaland

Spørsmål rundt formen til den norske superstjerna før Champions League-finalen mot Inter: «Mot oss var han nesten ikke-eksisterende.» Det sier Benni McCarthy (45), førstelagstrener i Manchester United.

IKKE IMPONERT: Benni McCarthy. Foto: NTB
IKKE IMPONERT: Benni McCarthy. Foto: NTB Vis mer
Publisert
  • Manchester City - Inter, klokka 21.00 lørdag

ISTANBUL (Dagbladet): 52 mål på 52 kamper: Dette er fasiten for Erling Braut Haaland (22) før Champions League-finalen mot Inter i morgen.

Muligens er det noe underkommunisert at nordmannen bare har scoret ett mål på de siste sju kampene.

Han har uansett levert en sesong til terningkast seks. Men hvordan står det til før Champions League-finalen, det viktigste trofeet Manchester City kjemper om denne sesongen?

Førstelagstrener i Manchester United, Benni McCarthy, er ikke blendet av det han har sett i det siste. United og City møttes i FA-cupfinalen sist lørdag. Og selv om United tapte 2-1, tok ikke Haaland pusten fra den sørafrikanske profilen McCarthy.

- Han er en strålende spiss. Men han kan forbedre seg på mange områder. Han kan forbedre spillet, spesielt når forsvarsspillere prøver å markere ham ut av kampen, sier han til 947 Joburg.

McCarthy har selv ei fortid som spiss i blant annet Porto, Blackburn og West Ham. Han har vært førstelagstrener i Manchester United siden 2022 og regelrett slakter Haalands prestasjon i FA-cupfinalen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer