Verdenscupåpningen i Ruka

Slakter Halfvarsson etter niendeplassen

- Uprofesjonelt.

SYNTES DET VAR KALDT: Calle Halfvarsson sto voer oppvarmingen i kulda i Ruka søndag. Det vekker oppsikt. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
SYNTES DET VAR KALDT: Calle Halfvarsson sto voer oppvarmingen i kulda i Ruka søndag. Det vekker oppsikt. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

RUKA (Dagbladet): Calle Halfvarsson gikk ut som nummer ni på den avsluttende jaktstarten i Ruka søndag, og kom også i mål som nummer ni etter en drøy halvtimes skigåing.

Halfvarsson hadde fjortende beste etappetid, men innrømmet at han ikke tok det avsluttende rennet av minitouren spesielt seriøst.

For mens konkurrentene var ute og varmet opp i forkant av starten, var Halfvarsson inne i svenskenes bobil i smøreområdet.

- Jeg gjorde ingenting. Jeg satt i husbilen og ville ikke gå ut i kulda, innrømmer Halfvarsson i pressesonen etter løpet.

- Uprofesjonelt

Riktignok var det kaldt i Ruka, med en opplevd temperatur på minus 25 grader, ifølge Yr, men likevel vekker det oppsikt av svenskenes beste herreløper valgte å stå over oppvarmingen.

- I min verden så hadde jeg sagt at det er uprofesjonelt. Det er ingen hos meg som har prøvd seg på det der, nei, sier Norges landslagstrener, Eirik Myhr Nossum, til den svenske avisa Expressen.

Halfvarsson forteller at han fikk beskjed om å komme seg ut og varme opp mens han satt inne i bobilen på stadion, men valgte å ikke følge trenerens beskjeder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer