Slakter keeperyndlingen etter tirade: - Anstendighet har aldri vært Solos greie

Hope Solo får så hatten passer i hjemlandet.

FÅR HØRE DET: Hope Solo har atter en gang havnet i negativt fokus. Denne gangen for å ha slaktet Sveriges spill da de sendte USA ut av OL. Foto: Adalberto Marques/AGIF/REX/Shutterstock
FÅR HØRE DET: Hope Solo har atter en gang havnet i negativt fokus. Denne gangen for å ha slaktet Sveriges spill da de sendte USA ut av OL. Foto: Adalberto Marques/AGIF/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Mens sportsinteresserte nordmenn ventet på at Norges håndballkamp mot Montenegro skulle starte i går kveld, sendte Sveriges fotballkvinner ut storfavoritten USA.

Det sto 1-1 etter full tid og ekstraomganger, og de to lagene måtte ut i straffekonk. Der slo våre kjære naboer til, og sendte USA på hodet ut av turneringa.

Da klikka det for den amerikanske keeperen, Hope Solo.

- Jeg er utrolig stolt av dette laget, men jeg mener vi spilte mot en gjeng feiginger. Det beste laget vant ikke, det mener jeg helt klart. Dere så amerikansk lidenskap, vi ga alt vi hadde i dag, sa Solo etter kampen, og siktet til Pia Sundhages taktikk for å ta seg videre.

Pia Sundhage, altså Sveriges trener, sa hun ikke kunne brydd seg mindre, og saken var raskt ute av verden for hennes del.

- Flerårig problembarn

I Solos hjemland er tilstanden en helt annen i dag. Den amerikanske skribenten Nancy Armour, går i dag hardt ut mot Solo i en kommentar, og mener «begeret er fullt» når det gjelder Solo og overskriftene hun skaper. Hun håper US Soccer kan ha «baller» nok til å kvitte seg med keeperstjerna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer