Slakter klubbens håndtering: - Flaut

Rio Ferdinand og Jamie Carragher er ikke nådige etter Ole Gunnar Solskjærs exit.

MÅTTE GÅ: Ole Gunnar Solskjær tålte ikke 1-4 mot Watford. Foto: Dave Thompson / AP / NTB
MÅTTE GÅ: Ole Gunnar Solskjær tålte ikke 1-4 mot Watford. Foto: Dave Thompson / AP / NTB Vis mer
Publisert

Manchester United spiller sin første kamp uten Ole Gunnar Solskjær ved roret i kveld. Da får Michael Carrick muligheten til å sette sitt preg på laget - i den viktige Champions League-kampen mot Villarreal.

I kjølvannet av Solskjærs exit, har meningene vært mange. Særlig Manchester Uniteds ledelse får det glatte lag av eksperter.

Tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand er ikke nådig på Vibe with Five:

- Plutselig kommer kampen og vi taper, og klubben tar en avgjørelse. Det er tilbakevirkende. Ingenting er planlagt. Selv ikke managersituasjonen, du må jo se på det i forkant?

Det har både blitt meldt at Solskjær måtte vinne mot Watford - og at det holdt med uavgjort - for å fortsette i jobben.

- Flaut

Manchester United jobber nå med en langsiktig løsning på managerplass, men skrev i pressemeldingen som omhandlet Solskjær at en midlertidig manager skal ta over for nåværende hovedtrener Michael Carrick ut sesongen.

Det vitner ifølge engelsk presse om at klubben ikke hadde planer om å kvitte seg med Solskjær, før begeret til slutt rant over.

- Det er faktisk flaut. Du sitter bare der og forsøker å beskytte klubben, og du ønsker å være positiv, men jeg klarer det ikke. Det burde selvfølgelig vært lansert en kandidat for mange uker siden, fordi man så hva som kom til å skje? spør Ferdinand og fortsetter:

- Du ser at klubben ikke leverer, og du har en to ukers landslagspause. Det er en perfekt anledning til å finne en kandidat. Du kan ikke fortsetter å endre dirigent hvis ikke du gjør noe med orkesteret.

Ferdinand peker på at United alltid har blitt sett på som best i klassen og en eliteklubb på alle områder. Den tidligere United-stopperen mener de røde fortsatt leverer på den kommersielle biten, men ikke når det kommer til sportslige avgjørelser.

- Kaotisk

Sky Sports-ekspert Jamie Carragher slakter også klubbens håndtering av Solskjærs exit.

- Det er bare et ord som oppsummerer Manchester Uniteds behandling av Ole Gunnar Solskjærs siste måneder: Kaotisk, sier Carragher til The Telegraph.

- Alle som skriver en manual om hvordan man skal gå fram for å erstatte en fotballmanager, bør dra nytte av det som skjer på Old Trafford. Bare observer hvordan de går fram og gjør det motsatte, sier han videre.

Det var flere som trodde Solskjær var i ferd med å miste jobben etter 0-5 mot Liverpool i oktober. I stedet fikk nordmannen ytterligere fire kamper.

- Det var åpenbart etter at United ble hamret av Liverpool i oktober at (Solskjærs) nåværende posisjon var uholdbar. Å se etter mulige erstattere burde blitt gjort da, landslagspausen ga en mulighet til å nullstille, mener Carragher.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer