Slakter Liverpool

Franz Beckenbauer ble lite imponert over det han så av Liverpool mot Leverkusen i går kveld.

Kaiser Franz er ingen hvem som helst innen fotballen. Bayern München-presidenten har vunnet VM både som spiller og trener.

Han tar på seg de fotballfaglige brillene når han analyserer Liverpools 1-0-seier hjemme på Anfield.

- Hvis jeg var Gerard Houllier ville jeg slitt med en enorm hodepine før returkampen, sier Beckenbauer ifølge

Onefootball

.

Det handler om Liverpools spillestil. Akkurat som Barcelonas nederlandske duo Frank de Boer og Patrick Kluivert, synes tyskeren at Liverpool er negative.

- Du kunne nesten ikke se hvilket lag som spilte hjemme. Jeg måtte spørre meg selv om dette var det samme laget som slo oss 3-2 i supercupen i fjor, sier Beckenbauer som ikke forstår bruken av spissen Emile Heskey.

- Det var overraskende at en så kraftig kar som Heskey ble tvunget til å spille på kanten.

Ifølge Bayern-presidenten fortjente ikke Leverkusen å tape i går. Han blir heller ikke overrasket om det blir Leverkusen som eventuelt møter Manchester United i semifinalen i Champions League.

- De må være tålmodige og vente på sjansen. Hvis de gjentar annenomgangen de viste på Anfield, har de en god sjanse, sier han.

I Liverpool er stemningen en helt annen etter seieren på hjemmebane. Manager Gerard Houllier har allerede begynt å tenke på semi'n mot United.

- Bare halve jobben er gjort, men vi er trygge på oss selv og tror vi kan gå hele veien. Det er 90 minutter igjen, men jeg tror vi klarer det, sier franskmannen.

(Dagbladet.no)

SLAKTES:</B> Ikke alle liker Liverpool og Emile Heskeys spillestil. Foto: SCANPIX/REUTERS