Slakter LSK-stilen

LILLESTRØM (Dagbladet): Lillestrøm-Brann 2-1. Deppa og knust av hardhausfotball satt Brann-spillerne i garderoben og refset spillestilen til Lillestrøm i går. De støttes av trener Teitur Thordarson. - Jeg kaller det ikke fotball, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Langballer i rommet bak Branns forsvarsrekke. Aggressiv jobbing for å vinne tilbake ballen i mellomrommet etter duellene. Mange avbrudd i spillet og maks satsing på dødballer. Slik spilte Arne Erlandsens gutter i går. Og de fikk det som de ville. Brann fikk aldri opp tempoet i kampen. Normalt gode individualister i rødt framsto som flaue utgaver av seg sjøl.

Thorstein Helstad får 1 på Dagbladets spillerbørs. For fire serierunder siden fikk han 10 etter fem scoringer mot Strømsgodset.

Bare frisparkscoringen reddet Raymond Kvisvik unna samme karakter som Helstad.Midtstopper Azar Karadas gjør avgjørende personlige feil, mens han grubler på hva han egentlig vil som fotballspiller...

Får kjeft

Dette til tross får altså Lillestrøm høre det:

- Kjedelig å spille mot dem. De innbyr ikke akkurat til festfotball. Lillestrøm er sikkert fornøyd sjøl, men de spiller i overkant langt. De spiller bare høyt. Hva skal vi gjøre da? Samtidig må vi ta kritikk fordi vi ikke prøver nok, sier Raymond Kvisvik.

- Vi får ikke fart på ballen. De drar ned med å bruke tid på dødballene. Det er ikke gøy å spille mot Lillestrøm. Vi spiller bedre når vi møter lag som vil spille fotball, og ikke bare stopper opp. I dag blir vi litt feige, og tør ikke sette fart, sier Thorstein Helstad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer