IKKE IMPONERT: Den irske eksperten Eamon Dunphy mener Manchester United ikke har sett bra ut. Foto: Reuters / Lee Smith / NTB Scanpix
IKKE IMPONERT: Den irske eksperten Eamon Dunphy mener Manchester United ikke har sett bra ut. Foto: Reuters / Lee Smith / NTB ScanpixVis mer

Slakter Manchester-klubbene: - Zlatan har sett forferdelig ut

Irsk ekspert er alt annet enn imponert.

(Dagbladet): Manchester City topper Premier League med tre seire på de tre første kampene. Pep Guardiola har dermed fått en pangstart som manager for de lyseblå, men det er ikke alle som er like impnert.

Den irske eksperten Eamon Dunphy har opparbeidet seg et stort navn i Irland etter at han la fotballskoene på hylla. Han mener Manchester City ikke har overbevist denne sesongen.

- Jeg har vært veldig lite imponert over Manchester City. Det er bedrag, og når de skal spille mot de gode lagene - med mindre han får nye spillere og forandrer taktikken - kommer han til å få kjørt seg, sier Dunphy ifølge RTÉ.

Dunphy mener Guardiola har en mye større oppgave foran seg i England. Han mener spillerne spanjolen råder over nå ikke kan sammenliknes med de han hadde i Barcelona og Bayern München.

- Han har forferdelig mange dårlige spillere. Han vil ikke klare å hente kvaliteten han trenger på kort sikt og hvis han begynner å droppe keepere fordi de ikke kan spille som midtbanespillere, noe han har blitt sitert på, så tror jeg han er dømt til å mislykkes, sier Dunphy, som sikter til Joe Hart som er ute i kulda.

Eksperten er heller ikke imponert over den røde rivalen Manchester United, som har slått Bournemouth, Hull og Southampton.

Han slakter også Zlatan Ibrahimovic, som har fått en god start med tre ligamål.

- De har spilt tre lette kamper. United var virkelig dårlige. Ingen løper i bakrom. Ibrahimovic har scoret tre mål - viktige mål - iallfall var to av målene det, men han har sett forferdelig ut, sier Dunphy.

Han peker videre på at Chelsea er det laget som har imponert mest. Dunphy mener at Chelsea, Manchester United og Manchester City alle er i startfasen etter å ha hentet nye managere, og at mye jobb gjenstår.