Slakter motivasjonen til superstjerner:
- Da kan du dra til helvete

MMA-stjerne Ronda Rousey ut mot pengekulturen. 

KRITISK: Ronda Rousey kritiserer de to store idrettskjendisene Floyd Mayweather og Conor McGregor. Foto: AP Photo Neil Frankland/NTB Scanpix
KRITISK: Ronda Rousey kritiserer de to store idrettskjendisene Floyd Mayweather og Conor McGregor. Foto: AP Photo Neil Frankland/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): MMA-stjerna Ronda Rousey er den mest kjente kvinnen i UFC, men har ikke konkurrert siden sjokktapet mot Holly Holm litt over ett år siden.

Rousey forteller at hun ikke var like forberedt på kampen mot Holm som hun skulle vært. Hun var sliten, men likevel tok hun kampen på strak arm, delvis for å ikke skuffe fansen.

Hun sier selv at hun har lært veldig mye av tapet, og en av tingene hun har lært er at penger ikke er alt her i verden. 29-åringen forteller at hun var ute etter å gjøre så mange folk som mulig glade, og at det endte med at det var hun som ble sittende alene med depresjoner.

- Alle pay-per-views i verden, alle pengene i verden, det betyr ikke en dritt for meg fordi jeg tapte kampen, sier Rousey i et intervju med ESPN The Magazine.

Samtidig kommer hun med et stikk til verdensstjernene Floyd Mayweather og Conor McGregor. Mayweather er en av verdens mest meritterte boksere, og er ikke redd for å vise hvor mye penger han eier. På nyåret vakte han oppsikt da han publiserte et bilde av seg selv sammen med sine åtte biler i millionklassen, pluss sitt privatfly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer