Slakter oppsett: - Helt idiotisk

- Dumt for spillerne i Eliteserien - og dumt for dem som ser på, sier Steffen Iversen.

UTE AV CUPEN: Steffen Iversen og Trygg/Lade tapte 2-4 for Rosenborg i cupen torsdag kveld. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
UTE AV CUPEN: Steffen Iversen og Trygg/Lade tapte 2-4 for Rosenborg i cupen torsdag kveld. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Trygg/Lade – Rosenborg 2-4

TRONDHEIM (Dagbladet): Trygg/Lade og trener Steffen Iversen (41) tapte cupkampen mot Rosenborg torsdag kveld. Men selv om det ble 2-4 vant de mange hjerter blant de 1500 tilskuerne på Lade i Trondheim.

Kvelden utviklet seg til en folkefest. Både spillere og publikum hadde en hyggelig cupkveld. Og slik har det nødvendigvis ikke vært alle kveldene i norsk fotball denne sesongen.

Iversen - som nå er trener i 4. divisjon - slakter oppsettet med tidlig seriestart i Eliteserien. I år var det 11. mars.

- Det er helt idiotisk at Eliteserien starter så tidlig. Det er dumt for spillerne - og det er dumt for dem som ser på. Det kommer ikke noe publikum i minus sju grader. Det er det ingen som gidder. Da sitter de heller hjemme og ser på TV, sier han til Dagbladet.

Norges Fotballforbund har fra offisielt hold uttalt at man ønsker å strekke sesongen, slik at den blir like lang som sesongen til konkurrentene.

Til Dagbladet sa toppfotballsjef Nils Johan Semb i mars:

- Du ser at svenskene starter med sin cup i februar. Danmark starter i midten av februar, det samme gjør Russland. Fotball er blitt en helårsidrett i stort sett alle nasjoner som gjør det bra. De har en sesong som strekker seg over ti måneder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer