Analyserer Manchester-derbyet:

Slakter Pogba og syns synd på Fellaini: - Trodde aldri jeg skulle si dette

Jamie Carragher er ikke nådig.

FÅR SÅ ØRENE FLAGRER: Manchester Uniteds Paul Pogba mangler disiplin, ifølge Jamie Carragher. Foto: NTB Scanpix
FÅR SÅ ØRENE FLAGRER: Manchester Uniteds Paul Pogba mangler disiplin, ifølge Jamie Carragher. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher var ikke nådig da han diskuterte helgas Manchester-derby, hvor Pep Guardiola tok første stikk mot José Mourinho i 2-1-seieren på Old Trafford.

Da den tidligere stopperen skulle analysere kampen på Monday Night Football, var det særlig én spiller som fikk gjennomgå.

Carragher mener at José Mourinho fikk liten hjelp av spillerne sine. Han peker spesielt på milliardkjøpet Paul Pogba, som han mener manglet disiplin.

- Den eneste måten å beskrive det på er at det var som å se den beste spilleren i skolegården løpe hvor han ville og gjøre som han ville, sier Carragher ifølge Sky Sports.

Han peker konkret på en situasjon der Pogba var på venstrevingen og forsøkte å motta ballen etter fem minutters spill, og samtidig etterlot seg store rom på midten av banen.

- Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg syntes så synd på Fellaini. Han ble overlatt til seg selv sentralt i banen og det var så mye rom (for Manchester City), sier han.

- Jobben hans, når du spiller som en av to på midten, er å være disiplinert, særlig mot Silva og De Bryne. Enten gjorde han det feil eller så har Mourinho gitt ham friheten til å gjøre som han vil, og det er galt, mener Carragher.

Samtidig la han til at Pogba er en meget talentfull spiller, som vil fungere best i en treer på midten i store kamper.

Sky Sports-makker Phil Neville forventer at Manchester United vil spille med to spillere sentralt på midten i mange kamper, og at Pogba vil være en av de to.

- Men etter det vi så i helga, og da tenker jeg spesielt på kamper i Europa og i Premier League, så må Pogba få friheten til å skape problemer, sier Neville.

EKSPERT: Jamie Carragher jobber for Sky Sports. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
EKSPERT: Jamie Carragher jobber for Sky Sports. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer