Slakter Ramos:- Han er en forræder som har brukt Manchester United

Dagens ryktebørs.

NÆRE NY KONTRAKT:  Sergio Ramos. Foto: NTB Scanpix
NÆRE NY KONTRAKT: Sergio Ramos. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det så lenge ut som Manchester United skulle hente Real Madrid-stjernen Sergio Ramos i sommer.

Men etter at Ramos var i et møte med Madrid-president Florentino Perez i går, virker det som overgangen strander. Midstopperen skal ha bli tilbudt en ny kontrakt.

Og det får en ansatt i Manchester United til å rase. Han mener Ramos har brukt Manchester United i et spill for å få en bedre kontrakt i Madrid.

Til Star Sports sier han:

- Han lurte oss til å tro at han ville dra fra Madrid.  Han la ut i media for å få fortgang på overgangen, men nå virker det som han bare har brukt klubben for å få en ny kontrakt .  Det er ikke den oppførselen du forventer fra klassespillere. Han har forrådt Manchester United, sier kilden til avisa.

TIL TOTTENHAM?:  Saido Berahino er aktuell for London-klubben, skriver britiske tabloider i dag. Foto: NTB Scanpix
TIL TOTTENHAM?: Saido Berahino er aktuell for London-klubben, skriver britiske tabloider i dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den spanske avisa AS skriver at en overgang ikke er helt utelukket, og at Real Madrid og Ramos ikke er enige om en ny kontrakt ennå. Ramos og broren skal ha møtt Perez i går, og de skal ha nye møter etter treningsleiren.

Nesten klart Angel di Maria herjet for United etter overgangen fra Real Madrid i fjor.  Men etter en vanvittig start, ble avslutningen ditto negativ.

Det har lenge vært rykter om at di Maria er på vei til PSG, og i dag skriver Daily Mail at overgangen straks er fullført. PSG har lagt inn en bud på 29 millioner pund for spilleren som kom for 60 millioner pund i fjor.

Den franske avisa L'Equipe skriver derimot at prisen PSG betaler er vesentlig høyere og tett opp mot det Manchester United betalte.

- Jeg er positiv til at overgangen straks er i boks, sier PSG-manager Laurent Blanc.

Det har også versert rykter om at Zlatan Ibrahimovic er den mystiske spilleren Louis van Gaal har hatt på blokka i sommer. Det avkrefter svensken nå:

AKTUELL FOR LIVERPOOL:  Lucas Digne. Foto: NTB Scanpix
AKTUELL FOR LIVERPOOL: Lucas Digne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er ikke sant.  United er en fantastisk klubb, men en overgang er ikke aktuelt, sier den svenske superstjerna.

Liverpool jakter venstreback Liverpool har virkelig satt fyr på eier John Henrys dollarbunke i sommer.  Sju spillere har allerede kommet inn, men Liverpool er ikke ferdighandlet, skriver Daily Mail.

Brendan Rodgers jakter en venstreback, og har rettet søkelyset mot PSGs 22 år gamle franskmann Lucas Digne.  Avisa skriver at Digne er desperat etter et klubbbytte på grunn av lite spilletid. 

Stoke henter Barcelona-spiller Den tidligere Barcelona-spilleren  Ibrahim Afellay er klar for Stoke, skriver BBC. 29-åringen var lenge ansett som Barcelonas neste store stjerneskudd,  men etter at han har blitt lånt ut til både Schalke og Olympiakos, retter han nå nesen mot Britannia.

Sier nei til City I går skrev Dagbladet i ryktebørsen at Manchester City var villige til å bla dypt i oljesjeikens enorme pengebinge for å hente Kevin De Bruyne. Den tidligere Chelsea-spilleren storspilte for Wolfsburg i fjor. 

Men i dag rykker sportsdirektør i Wolfsburg,  Klaus Allofs, ut og sier at en overgang ikke kommer på tale:

-  Vi er ikke en selgende klubb. Vi trenger ikke pengene, sier han til Mirror,og legger til:

- Vårt mål er å konkurrere med Bayern.  Da trenger du spillere som Kevin.

Usikker på Austin Charlie Austin var på mange Premier League-supporternes lepper i fjor. QPR-spissen banket inn mål på bestilling, og endte opp med 18 PL-mål.

For QPR. Som altså rykket ned. 

GLIPPER FOR CITY:  Wolfsburgs Kevin De Bruyne. Foto: NTB Scanpix
GLIPPER FOR CITY: Wolfsburgs Kevin De Bruyne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Austin er fortsatt QPR-spiller, men det er ventet at en PL-klubb kommer til å prøve å lokke ham opp i det gjeveste selskapet igjen.  Mirror skriver i dag at Newcastle er interessert, men at klubben er usikker på Austins skadestatestikk. De skal heller ikke være villige til å møte QPRs krav på 15 millioner pund.

Spurs på jakt Det har vært relativt stille fra Tottenham i sommer. London-laget har blant annet sikret seg  Atletico-spiller Toby Alderweireld (som var på lån hos Southampton i fjor), men nå skal hvittrøyene  være klare til å hente en spiss.

Telegraph skriver nå at Mauricio Pochettino vil prøve å lokke WBA-spiss Saido Berahino til klubben. West Bromwich skal kreve 15 millioner pund.

 

I NEWCASTLES SØKELYS:  Charlie Austin.  Foto: NTB Scanpix
I NEWCASTLES SØKELYS: Charlie Austin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer