Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slakter Real Madrid etter ydmykende tap:- Det er skammens kveld

Barcelona overlegne i El Clasico.

• Real Madrid - Barcelona 0-4 (0-2)

(Dagbladet): Barcelona hadde en tre poengs luke ned til erkerival Real Madrid før kveldens oppgjør, og det virket som katalanerne var gira på å øke ledelsen i den spanske ligaen.

Bortelaget gikk respektløst til verks på Santiago Bernabéu. Belønningen fikk de allerede etter elleve minutter.

Suarez sendte dem i ledelsen da han avsluttet et vanvittig Barcelona-angrep med å bredside ballen forbi Navas i Real Madrid-buret.

- De har billedlig talt et strupetak på Real Madrid, uttalte Roar Stokke på direkten.

Knallhardt straffet Reals stjernespekkede mannskap ville selvfølgelig ikke la seg leke med gjennom hele kampen, og de himmelhvite jobbet seg sakte, men sikkert inn i kampen.

Plutselig sto de opp og hadde større bevegelse, og da kom også sjansene. Benzema var nære å utlikne da han fikk muligheten fra kloss hold etter et innlegg, men franskmannen bommet rett og slett på kula.

 SCORET TO:  Luis Suarez.  Foto: NTB Scanpix
SCORET TO: Luis Suarez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og da gikk det fra vondt til verre for hjemmelaget:

Barcelona var lynraske og nådeløse på en kontring, og da Neymar ble spilt gjennom alene med keeper var han iskald.

Suarez var også millimeter fra å sende Barcelona opp i 3-0 etter han kombinerte seg gjennom Real-forsvaret med Neymar, men Marcelo stoppet forsøket på streken.

Kritiske Viasat-studioet var nådeløse mot et nølende Real Madrid:

- Det er klasseforskjell. Real har spillere som ikke er hundre prosent og får det ikke til. Benitez har satset alt på et kort, og det fungerer ikke, sier Petter Veland i studioet.

- De har mer eller mindre blitt kledd av, fulgte Morten Langli opp.

Klasseforskjell Real Madrid fikk den første sjansen etter hvilen. Og sjansen var stor. Ballen endte til slutt hos Marcelo - som deljet ballen i nettveggen fra kloss hold.

Ett minutt seinere hamret James Rodriguez til fra 18 meter, men Claudio Bravo greide å slå ballen til hjørnespark.

 ISKALD LOBB: Lionel Messi var tilbake og spilte gjennom Luis Suarez. Uruguayaneren takket, bukket og lobbet inn 4-0 for Barcelona. Foto: NTB Scanpix 
Livepic
ISKALD LOBB: Lionel Messi var tilbake og spilte gjennom Luis Suarez. Uruguayaneren takket, bukket og lobbet inn 4-0 for Barcelona. Foto: NTB Scanpix Livepic Vis mer

Håpet var tilbake for det spanske hovedstatslaget.

De fikk kjenne på det i tre minutter.

Og så ble det totalt knust.

Barcelona-veteran Andres Iniesta punkterte kampen da han banket inn 3-0 etter 51 minutter. 31-åringen kan takke Suarez, som ga han det nødvendige rommet med en lekker flikk.

Messi tilbake Barcelona hadde så kontroll at Lionel Messi kom inn igjen etter en skade som har holdt ham på sidelinja siden september. Driblefanten fra Argentina tuslet rundt i kjent stil, men var dødelig effektiv da han fikk sjansen.

Messi var regissøren da Suarez ble spilt gjennom etter 73 minutter, og uruguayaneren var igjen iskald og lobbet ballen over Navas.

Real Madrid var utspilt og utklasset, men kunne ha godt far det med æren i behold. Inntil Isco mistet hodet totalt ti minutter før slutt og  sparket ned Neymar.

 DEPPER:  Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix
DEPPER: Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stygt. Unødvendig. Og belønningen var direkte rødt.

- Det er skammens kveld for Real Madrid og Isco, sa Roar Stokke.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling