Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slakter seg selv

Serena Williams røk overraskende ut for Qiang Wang.

FRUSTRERT: Serena Williams. Foto: NTB Scanpix
FRUSTRERT: Serena Williams. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Serena Williams Australian Open fikk en bra slutt i kampen mot Qiang Wang. Det endte 6-4, 6-7, 7-5 til kineseren. Williams er dermed ute av turneringen hun har vunnet sju ganger før, nest flest i historien. Kun Margaret Smith Court fra Australia har flere med elleve.

- Hun servet bra, og returene var ikke på mitt vanlige nivå. For å være ærlig, det er på mine skuldrer. Jeg tapte kampen. Jeg kan ikke spille sånn som dette. Jeg kan aldri gjøre det igjen. Det er uprofesjonelt, sier Williams på pressekonferansen.

Novak Djokovic vant 6-3, 6-2, 6-2 og trengte bare drøye 90 minutter på å slå ut Nishioka, ranket som nummer 71 i verden. Djokovic var storfavoritt på forhånd og innfridde forventningene.

Serberen er den mannlige tennisspilleren som har vunnet flest Australian Opens i sju. Roger Federer har vunnet seks, mens Rafael Nadal «bare» har vunnet en.

I kvartfinalen skal Djokovic møte Diego Schwartzman fra Argentina, som slo Dusan Lajovic 6-2, 6-3, 7-6.