Logan Paul og Floyd Mayweather

Slakter showkamp: - Klovneri

Natt til mandag går Floyd Mayweather i bokseringen med YouTube-sensasjon Logan Paul. Det liker Ole Klemetsen dårlig.

LITE IMPONERT: Ole Klemetsen kaller søndagens kamp mellom Floyd Mayweather og Logan Paul for en vits. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
LITE IMPONERT: Ole Klemetsen kaller søndagens kamp mellom Floyd Mayweather og Logan Paul for en vits. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Floyd Mayweather (44) regnes som en av de største legendene innenfor boksing, og omtales som den beste som noensinne har satt sine ben i ringen. Amerikaneren la boksehanskene på hylla i 2015, men kom tilbake da han ble utfordret av MMA-utøveren Conor McGregor, i 2017.

44-åringen er ubeseiret i sin profesjonelle karriere med 50 seirer, av 50 mulig (50-0-0).

Nå skal han nok en gang børste støvet av hanskene, men denne gangen mot YouTube-stjernen Logan Paul (25). Det får tidligere proffbokser, Ole «Lukkøye» Klemetsen, til å se rødt.

- Boksing er en sport som ikke har noe å tjene på at en dust utfordrer verdens beste bokser. Klovneri, rett og slett. Det er trist at penger kan bety så mye, sier Klemetsen til Dagbladet.

Paul er en av verdens mest fulgte på sosiale medier, og kan skilte med en YouTube-kanal med 23,1 millioner abonnenter, i tillegg til en Instagram-konto med hele 19,6 millioner følgere.

Klemetsen synes lite om at Paul får muligheten til å gå i ringen mot Mayweather, bare fordi han har en stor følgerskare.

- Det er så dumt at det nesten er tilbakestående. Det har litt med intelligensen å gjøre. Han er så dum, og forstår ikke sitt eget beste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer