Premier League

Slakter Solskjærs spiller

Ståle Solbakken om Jesse Lingard: - Jeg kan ikke se at han har noe.

KRITISK: F.C. København-spiller Ståle Solbakken så Manchester United mot Arsenal i TV 2-studioet i går. Foto: NTB scanpix
KRITISK: F.C. København-spiller Ståle Solbakken så Manchester United mot Arsenal i TV 2-studioet i går. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United - Arsenal 1-1

Det var framgang i spillet. Men 1-1 mot Arsenal i går kveld gjør det til den verste seriestarten for Manchester United på 30 år.

I TV 2-studio var F.C. København-trener Ståle Solbakken hyret inn som ekspert. Han var spesielt kritisk mot én mann, hjemmelagets offensive midtbanespiller Jesse Lingard.

- Jeg synes Lingard har utspilt sin rolle på laget. Jeg kan ikke huske sist jeg så ham spille en god kamp. Det kan jeg faktisk ikke, sier Solbakken.

26-åringen er fostret opp i eget akademi. Men Solbakken fyrer løs:

- Han er virkelig en akilleshæl på dette United-laget. Han skal ligge i mellomrommet. Han skal fore spissene med smarte pasninger og time noen dybdeløp. Han har en veldig sentral rolle på laget ved at han ligger i en slags fri rolle bak spissen. Han skal være et slags bindeledd. Men hvis du la merke til det i dag (mot Arsenal), ser du at han aldri kombinerer med sine medspillere. Han får heller ikke tatt de dype løpene, de er det Marcus Rashford som tar hver eneste gang. Han er nesten usynlig. Og når han blir byttet ut, spør du: «Så du ham?»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer