USIKKER FRAMTID:  For Raheem Sterling. Foto: NTB Scanpix
USIKKER FRAMTID: For Raheem Sterling. Foto: NTB ScanpixVis mer

Slakter Sterling: - At han går åpent ut mot klubben er en skam

Carragher har fått nok.

• Arsenal - Liverpool 13:45
i Dagbladets fotballstudio

(Dagbladet): Liverpool-manager Brendan Rodgers bekreftet på gårsdagens pressekonferanse at Raheem Sterling starter dagens storkamp mot Arsenal.

Merseyside-laget er avhengig av poeng for å henge med i tetstriden - men dagene før storkampen har vært preget av Sterlings framtid i Liverpool.

Først skrinla 20-åringen forhandlingene, før stilte han opp i et stort intervju med BBC som gjorde at Premier League-kollegene både advarte og ertet ham.

Skjerp deg Liverpool-legende Jamie Carragher har i dag kommentert Sterlings framtid i en kommentar hos Daily Mail.

- Sterling bruker media for å legge press på klubben. Jeg liker ikke måten Sterling og agenten håndterer situasjonen på. At en 20-åring og hans agent går åpent ut mot klubben i offentligheten er en skam, skriver Carragher.

Scouseren håper nå at Sterling forplikter seg til Liverpool, og argumentere med at han ikke kommer til å være en viktig brikke i noen av klubbene han er blitt linket til (Arsenal, Real Madrid, Manchester City).

- Det er naivt å gå ut og si at du er smigret over interessen fra en rival. Sterling og hans team sliter med å forstå at Liverpool er det beste stedet for ham. Han kommer til å starte brorparten av kampene i Liverpool - det er ikke tilfellet i Arsenal, skriver Carragher.

Selg ham Jose Mourinho har også fått med seg Sterlings kromspring.

Manageren forteller at han hadde vært nådeløs hvis det samme hadde skjedd i Chelsea:

- Jeg misliker spillere som ikke vil spille for meg og klubben. Jeg mener at alle spillere har en pris, sier han til BBC.

Han fortsetter:

- Det spiller ingen rolle hvilken spiller det er snakk om. Ta for eksempel Eden Hazard. Jeg vil ikke at han skal forlate Chelsea, men hvis han ikke vil samarbeide med meg og ikke vil spille for Chelsea - mener jeg at han også har en pris.

 KRITISERER STERLING:  Jamie Carragher. Foto: NTB Scanpix
KRITISERER STERLING: Jamie Carragher. Foto: NTB Scanpix Vis mer