Slakter United: - Solskjær gråt

Manchester United gikk på sitt første tap siden Ole Gunnar Solskjær fikk sparken.

FØRSTE TAP: Manchester United og Cristiano Ronaldo gikk på sitt første tap under ny manager mot Wolverhampton. Foto: Martin Rickett / NTB
FØRSTE TAP: Manchester United og Cristiano Ronaldo gikk på sitt første tap under ny manager mot Wolverhampton. Foto: Martin Rickett / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United - Wolverhampton 0-1 (0-0)

Manchester United åpnet Premier league-året med tap mot Wolverhampton. Med ti minutter igjen av oppgjøret banket João Moutinho inn kampens eneste mål.

Begge lag hadde store sjanser til å avgjøre oppgjøret i den andre omgangen, men det var bortelaget som til slutt trakk det lengste strået.

The Athletic-journalist Adam Crafton er ikke nådig overfor United-spillerne etter tapet:

- Dere fikk bokstavelig Solskjær til å gråte i et intervju, og overbeviste alle om at han var problemet. Nå er det kanskje på tide å vise mer på banen, fyrer han løs på Twitter.

Sky Sports-ekspert Gary Neville er også bekymret:

- Noe er definitivt galt. Jeg vet ikke hva det er, men de klager på hverandre i stedet for å hjelpe hverandre, forklarer Uniteds tidligere forsvarsspiller.

- Nytt år, samme smerte, følger United-supporter Usain Bolt opp med.

Første på 41 år

Wolverhampton hadde ikke vunnet på ti kamper på Old Trafford før kveldens møte, hvor de hadde sin siste seier i 1980. Nederlaget ble også Manchester Uniteds første tap etter at Ralf Rangnick kom inn som midlertidig erstatter for Ole Gunnar Solskjær.

Tyskeren var ubeseiret i fem kamper, men spillet har hanglet. Mandagens kamp var også fjerde gang de rødkledde gikk målløse av banen i en seriekamp denne sesongen - det er flere enn i hele 20/21-sesongen.

- Vi spilte ikke bra i det hele tatt, verken individuelt eller som lag. I første omgang hadde vi store problemer med å holde dem borte fra eget mål, sier en misfornøyd Rangnick til Sky Sports etter kampen.

Manageren er mer fornøyd med prestasjonene i andre omgang, men understreker at prestasjonene i forkant av baklengsmålet var altfor svake.

- Moutinho fikk skyte helt upresset. Vi er veldig skuffet over resultatet og deler av det vi leverer her i kveld. Wolves var det beste laget vi har møtt denne sesongen. Vi hadde større problemer i dag enn i noen annen kamp, sier Rangnick.

United-back Luke Shaw følger opp:

- Vi sleit med å kontrollere spillet, og når vi først hadde ballen var vi ikke aggressive nok. Vi greide ikke å sette dem under press. Det så kanskje ut som en lett kamp for Wolves.

OLJEPENGER: Fotballklubben Newcastle United har fått nye eiere fra Saudi-Arabia. Programleder: Christian Fjermeros. Tidligere leder, Toon Army Norge / Dagbladet-journalist: Audun Hageskal Vis mer

- Kontrollerte alt

Kampens eneste målscorer var ikke i tvil om hvem som fortjente seieren.

- Vi fortjente å vinne ut ifra det vi leverte i 90 minutter. Denne seieren er svært stor for oss. Vi kontrollerte alt og lot dem bare skape en sjanse, sier Moutinho til Sky Sports etter kampen.

Wolverhamptons manager, Bruno Lage, er enig med sin matchvinner.

- Vi spilte på vår måte og kontrollerte første omgang. Vi fortjente tre poeng her i kveld, sier Lage.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer