OPPGITT: Manchester United-direktør Ed Woodward var tydelig skuffet etter søndagens 3-2-tap mot Brighton. Foto: Mark Enfield / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
OPPGITT: Manchester United-direktør Ed Woodward var tydelig skuffet etter søndagens 3-2-tap mot Brighton. Foto: Mark Enfield / REX / Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

Gary Neville kritiserer Ed Woodward

Slakter United-sjefens opptreden etter tapet

Manchester United-legenden Gary Neville går knallhardt ut mot United-direktør Ed Woodward.

José Mourinho er inne i sin tredje sesong som Manchester United-trener, et tidspunkt som har vist seg å være trøblete for portugiseren tidligere.

Både i Chelsea, Real Madrid - og Chelsea igjen - har nemlig den tredje sesongen betydd kroken på døra for den karismatiske treneren.

I sommer har det blitt skrevet mye om det som skal være en voksende uro i klubben, spesielt mellom Mourinho og United-direktør Ed Woodward.

Søndag gikk klubben på sitt første tap for sesongen mot lilleputten Brighton, noe som fikk Woodward til å bli sittende igjen på tribunen etter kampen.

Bildene av United-sjefen, som gikk sin seiersgang på sosiale medier etter 3-2-tapet, får United-legenden Gary Neville til å rase.

- Han satt i setet sitt i to minutter etter kampen. Det er noe som jeg ikke vil se direktøren til Manchester United gjøre, sa Neville på Sky Sports’ Monday Night Football.

- Et tegn på frustrasjon

Da dommeren blåste av kampen mot Brighton, skar Woodward en grimase, som i etterkant har blitt brukt til å beskrive den nåværende stemningen i United-leiren:

Neville, som står oppført med 602 kamper for «de røde djevlene», mener United-sjefen burde te seg annerledes på tribunen.

- I slutten av kampen så reiser du deg opp, tar motstanderens direktør i hånda, komplimenter ham, smil, og vær større enn noe annet, sier Neville.

- For meg så var dette et tegn på frustrasjon. Det kan også tolkes som et annet tegn på uenighet. For øyeblikket er det definitivt en uro i klubben, fortsetter den tidligere United-profilen.

Uenighet om overgangsmarkedet

Etter 1-0-tapet mot Bayern München i sesongoppkjøringa til Manchester United, advarte Mourinho om at det kunne bli en tøff sesong for klubben hvis ikke de hentet flere spillere.

Klubben åpnet med en knepen 2-1-seier mot Leicester og tapte 3-2 mot Brighton på søndag, noe som ledet til kraftig kritikk mot klubbens midtstopperduo.

I sommer ble klubben koblet til Tottenham-spiller Toby Alderweireld, Leicester-spiller Harry Maguire og Bayern München-spiller Jérôme Boateng.

Før Leicester-kampen konstanterte derimot Woodward overfor media at klubben ikke kom til å foreta seg noe mer på overgangsmarkedet.

Neville mener Woodwards utspill før åpningskampen undergravet Mourinho.

- Dette er grunnen til at vi ikke signerte disse tre midtstopperne. Dette grunnen til at vi ikke støtter Jose på overgangsmarkedet. Han rettferdiggjør overfor media hvorfor han ikke støtter manageren sin. Det er for seint for det. Du har gitt ham en ny kontrakt. Da må du støtte ham til slutten, mener Neville.