Slaktes - slår tilbake

Kate Abdo (40) fikk hard kritikk etter onsdagens pressekonferanse i forbindelse med gigantkampen mellom Tyson Fury og Deontay Wilder.

HISSIG: Den 89 år gamle boksepromotøren Bob Arum var alt annet enn fornøyd med programleder Kate Abdo etter pressekonferansen med tungvekterne Deontay Wilder og Tyson Fury. Video: NTB Vis mer
Publisert

Lørdag møtes boksestjernene Deontay Wilder og Tyson Fury, for tredje gang, i ringen. Denne gangen i Las Vegas i USA.

Opptakten til storkampen har, som alle andre boksekamper, vært preget av pressekonferanser og onsdag tok den ene en uventet vending.

Wilders promotør Bob Arum raste nemlig etter at programleder Kate Abdo forsøkte å få duoen til å stå ansikt til ansikt.

Han mente at det var avtalt på forhånd at det ikke skulle være en såkalt «face-off».

RASER: Den legendariske boksepromotøren Bob Arum. Foto: AP
RASER: Den legendariske boksepromotøren Bob Arum. Foto: AP Vis mer

- Hun visste at forståelsen var at det ikke skulle være en face-off. Wilders promotør Tom Brown kranglet med Fox for ikke å ha en face-off, og vi sa nei til en face-off, og så sier hun: «Nå skal vi gjøre en face-off».

- Faen ta henne og faen ta dem, det ble ingen face-off, og vi reddet kampen, fortalte en mildt sagt frustrert Arum til pressen, ifølge The Independent.

89-åringen antydet også at britiske Abdo favoriserte landsmann Fury.

- Så henter de henne fra Storbritannia, og så bruker hun nesten hele pressekonferansen på Wilder. Jeg bryr meg ikke om det. Det var klart hva hun prøvde å gjøre. Herregud! avsluttet Arum.

AVSLØRER: Bokseren Tyson Fury avslører onani-hemmelighet i oppladningen til kampen mot Deontay Wilder. Video: Rødt Kort. Vis mer

Nå slår Abdo tilbake mot kritikken i et innlegg på Twitter.

- Når det gjelder «face-off», så gjorde vi det kringkasteren mente var avtalt. Men jeg tror det er litt uviktig nå, skrev Abdo og fortsatte:

- Jeg har ikke annet enn respekt for Bob Arum og imperiet han har skapt. Jeg forstår hva han betyr for boksing og hva denne sporten skylder ham.

KRITISERES: Kate Abdo får kritikk etter onsdagens pressekonferanse. Foto: Shutterstock Editorial
KRITISERES: Kate Abdo får kritikk etter onsdagens pressekonferanse. Foto: Shutterstock Editorial Vis mer

- Jeg synes språket i dette intervjuet var helt upassende. Selvfølgelig er det skuffende ikke å bli respektert av noen jeg respekterer. Men sånn er livet, ikke alle vil gi deg den høfligheten du fortjener, avsluttet hun meldingen.

Kampen, som går av stabelen natt til søndag, er den tredje mellom de to stjernene. Den første endte i uavgjort i 2018, mens Fury slo Wilder i februar 2020.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer