Kritiserer forsvarsspillet til Liverpool

Slaktes av klubbikon: - Håpløst

Graeme Souness er ikke imponert over forsvarsspillet til Liverpool.

ÉN AV FLERE?: Liverpool tok sesongens første trofé på onsdag. Forsvarsspillet til scouserne bekymrer derimot Liverpool-helten Graeme Souness. Foto: Peter Byrne / PA Photos / NTB Scanpix
ÉN AV FLERE?: Liverpool tok sesongens første trofé på onsdag. Forsvarsspillet til scouserne bekymrer derimot Liverpool-helten Graeme Souness. Foto: Peter Byrne / PA Photos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Southampton - Liverpool, på TV 2 Sport Premium kl. 16.

Ligatoeren fra forrige sesong har fått en god start på sesongen. De åpnet med et tap mot Manchester City i Community Shield, men slo deretter Norwich 4-1 og vant Supercup-finalen mot Chelsea.

Begge finalene måtte avgjøres på straffer.

Alle er derimot ikke like imponerte. I løpet av disse kampene har Liverpool scoret sju mål, og sluppet inn fire.

- Liverpool har vært unøyaktige gjennom hele kampen, og det kan bare være fordi de er slitne. Forrige sesong traff de perfekt med å holde linja og falle av. I kveld og i de to forrige kampene, mot City og Norwich, har de vært håpløse, sa Graeme Souness til Virgin Media Sport Ireland etter Chelsea-kampen, sitert av Metro.

- Svakeste jeg har sett

For selv om Liverpool har åpnet godt, vil nok noen si at de har vært heldige. Norwich var gode i serieåpninga, men Liverpool var kliniske.

Det var ikke ufortjent at Liverpool gikk av med seieren mot Chelsea, men London-klubben hadde et skudd i metallet og to mål annullert for offside.

- Dette er det verste jeg har sett av et Liverpool-lag siden Jürgen Klopp kom. De var overalt. Og det kan bare handle om slapphet, for de gjorde dette riktig ti av ti ganger forrige sesong, sier Souness, som spilte for klubben fra 1978 til 1984, og som var manager fra 1991 til 1994.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer