KRITISEES: - Det er ikke mange United-fans som ville vært triste hvis han forlot klubben, sier Ince om Pogba. Foto: Matt West / Shutterstock / NTB Scanpix
KRITISEES: - Det er ikke mange United-fans som ville vært triste hvis han forlot klubben, sier Ince om Pogba. Foto: Matt West / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Paul Ince kritiserer Pogba og Lukaku

Slaktes av United-legende

Paul Ince gir Paul Pogba og Romelu Lukaku det glatte lag, og kaller klubbens åttendeplass for «skammelig».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Manchester United står med fire kamper uten seier i Premier League, og gapet opp til serieleder Manchester City er på hele 18 poeng etter bare 15 serierunder.

Jose Mourinhos menn spilte 2-2 mot Arsenal på onsdag, og til den kampen ble både Paul Pogba og Romelu Lukaku droppet fra startelleveren.

Paul Ince, som vant serien med de røde djevlene i 92/93- og 93/94-sesongen, skriver i sin spalte på Paddy Power «at han lei av begge to».

- Pogba skal være verdensklasse, men han ser helt ordinær ut. Hvis han tror rollen hans er å komme på banen og gjøre flikker og triks som kan gjøre at de mister ballen midt på banen, så er han en idiot, skriver Ince.

BYTTET INN: Mot Arsenal. Foto: NTB Scanpix
BYTTET INN: Mot Arsenal. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Skammelig

United-legenden støtter Mourinhos avgjørelse om å droppe franskmannen fra startoppstillingen mot Arsenal.

Da kom Pogba inn et kvarter før slutt.

- Du kan se at humøret til fansen er under endring. Holdningen og toleransen for Pogba også. Det er sjelden at United buer på en spiller, men de begynner å bli lei av oppførselen hans. Det er ikke mange United-fans som ville vært triste hvis han forlot klubben, hevder Ince.

Engelskmannen kritiserer også Lukaku, som kom inn etter timen spilt.

- Hvis du er spiss og ikke scorer mål for moro skyld, hva er poenget med å ha deg på banen? Da bør du bli droppet. Jeg vet at selvtilliten hans er lav, men Mourinho på tenke på laget. De er på åttendeplass, noe som er skammelig. Derfor handler alt om få poengene, sier Ince.

Savner VM-Pogba

Tidligere United-stjernen og navnebror Paul Scholes har kommet med kraftig kritikk mot både klubben og Mourinho gjentatte ganger denne sesongen.

BT Sport-eksperten savner den Pogba-en som man fikk se under årets VM.

- Da var han en viktig del av laget. Han var ikke den pompøse Pogba som vi har blitt vant til å se. Han var effektiv. Det bunner i managerens ordre, sier Scholes ifølge irske Independent, og legger til:

- Han ble dratt av banen i vennskapskamp før VM, og det satte tonen: «Du gjør det jeg ber deg om, eller så spiller du ikke». Forholdet hans med Didier Deschamps virker å ha mer respekt. De står hverandre mye nærere, sier United-legenden.

  • Manchester United møter Fulham på Old Trafford lørdag klokka 16.00.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer