Solskjær får uventet støtte

Slaktes: - Din arrogante idiot

Manchester United-spiller Anthony Martial var nylig kritisk mot Ole Gunnar Solskjær. Nå får han selv gjennomgå.

DISKUSJONER: Ole Gunnar Solskjær og Anthony Martial. Foto: NTB
DISKUSJONER: Ole Gunnar Solskjær og Anthony Martial. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den franske spissen hevdet overfor France Football at Solskjær pushet ham for hardt gjennom skadeperioder da nordmannen ledet Manchester United.

Martial mener at han ofret seg for laget, men at han ikke ble belønnet med annet enn en kald skulder da skaden ble alvorlig. Han skulle ønske at han fikk mer støtte av Solskjær i offentligheten.

- Solskjær sa han trengte meg, så jeg spilte. Du blir bedt om å ofre deg selv for laget - og så ender jeg ute i kulden. For meg er det nesten forrædersk, forklarte han til France Football.

Tenner på alle plugger

Solskjær måtte tåle mye kritikk etter avskjeden i Manchester United, men etter Martials tordentale får 49-åringen fra Kristiansund mye støtte.

TALKSPORT-kommentator Simon Jordan er blant dem som har null sympati for Martials utbrudd.

Han har for alvor kvesset slakterkniven og veiver den i retning 26-åringen.

- Du er en arrogant, privilegert idiot. Manageren din ga deg en mulighet til å være med på hans tankesett, og du kaller det for forræderi? slår han fast til TalkSPORT, gjengitt hos Daily Mail.

Jordan liker spesielt dårlig at Martial valgte å avvente Solskjær-dolken i så lang tid, og mener at dette er en av grunnene til at flere har så lav oppfatning av fotballspillere.

- Du mangler selbevissthet, slår han fast.

DEMONSTRERER: Manchester United-supporterne demonstrerer mot Glazer-familien før storkampen mot Liverpool. Video: Tore Ulrik Bratland / Dagbladet Vis mer

Mer støtte

Også lokalavisa Manchester Evening News støttet Solskjær etter spissens utbrudd.

- Det er flere problemer med å legge skylda på Solskjær. For det første er han ikke lege eller fysioterapeut, og det medisinske teamet kan overkjøre ham, skriver avisas kommentator Dominic Booth.

Han fortsetter:

- At flere var sultne nok til å spille når de var halvskadet, sier også mye om hvor mye Solskjær fikk spillergruppa til å tro og ofre. Den troa gjorde at de ble nummer to i Premier League og var en hårsbredd fra tittel i Europa, slår han fast i en kommentar.

KOM TIL SLUTT: Men det tok tid før Jadon Sancho ikledde seg den røde drakta. Foto: NTB
KOM TIL SLUTT: Men det tok tid før Jadon Sancho ikledde seg den røde drakta. Foto: NTB Vis mer

Booth mener også at Solskjær ikke fikk muligheten til å hente de spillerne han desperat ville ha, som Sancho og Rice, tidlig nok,

- Det tok klubben over to år å skaffe en av dem. Så hvis Solskjær måte lene seg for mye på Rashford og Martial, var det fordi klubben ikke ga ham spillerne de trengte.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer