Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slaktes etter pinlig oppvisning

Manchester United gikk på et skuffende 2-0-tap mot Watford. Jesse Lingard får massiv kritikk etter en kjempemiss i første omgang.

MÅLTØRKE: Jesse Lingard nærmer seg ett år uten scoring i Premier League. Foto: David Klein / Reuters / NTB Scanpix
MÅLTØRKE: Jesse Lingard nærmer seg ett år uten scoring i Premier League. Foto: David Klein / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Etter to strake seire mot Tottenham og Manchester City, har Ole Gunnar Solskjær og co. gått på to nedturer.

Først spilte de 1-1 mot Everton som kjemper i bunnstriden, og i ettermiddag tapte de 2-0 mot tabelljumboen Watford.

Der det jubles på Vicarage Road for sesongens første hjemmeseier, slaktes prestasjonen til Solskjærs gutter.

Den som kanskje får høre det aller mest er Jesse Lingard, som nå har gått 25 timer uten scoring eller assist i Premier League.

- Lingard som tror han er Messi og forsøker å lobbe over (Ben, Watford-keeper) Foster, må være det eneste høydepunktet, skriver The Telegraph-journalist Sam Dean på Twitter.

- Bisart

Det var på stillingen 0-0 da første omgang nærmet seg slutten at den engelske midtbanespilleren kom alene med keeper.

I stedet for å plassere ballen eller gå forbi keeperen, valgte han derimot å lobbe ballen. Dessverre for de rødkledde måtte 27-åringen se ballen lande på nettaket.

- Lingard skyter som en spiller som ikke har scoret i Premier League siden 22. desember 2018. Hvorfor han følte et behov for å prøve en avslutning som det der, er bisart, skriver The Athletic-journalist Laurie Whitwell på Twitter.

KNALLGOD: Real Sociedad og Martin Ødegaard hadde i første omgang god kontroll på Osasuna på El Sadar Stadium. Nordmannen karret til seg både en utsøkt målgivende og et frisparkmål av de sjeldne. Video: Strive Vis mer

- Likegyldig

Lingard får to på børsen til lokalavisa Manchester Evening News. Det gjør han dårligst sammen med United-keeper David de Gea.

- Han misset en avgjørende én-mot-én på stillingen 0-0 da han valgte en nonchalant lobb. Det oppsummerer likegyldigheten i dette United-laget, heter det i Samuel Lukchursts beskrivelse.

De Gea markerte seg også på negativt vis med en keepertabbe ved det første målet til Watford.

- Vet han må score

Solskjær sa til Sky Sports etter kampen at Lingard gjorde feil.

- Ben Foster sto oppreist, så jeg tror ikke en lobb var det riktige valget. Det var et godt løp, vi kunne ledet 1-0, men sånt skjer. Noen ganger bommer du på mål, andre ganger scorer du, sa nordmannen.

United-stopper Harry Maguire sa det samme.

- Han vet at han må score. Det var en stor sjanse. Det første målet er avgjørende. Jeg bommet på én mot Newcastle, og da tapte vi. Han bommet nå, men vi går videre. Vi måtte fortsatt prøve å vinne, men det gjorde vi ikke, sier Maguire.