Norge videre i Håndball-EM

Slaktes etter seier: - Skrekkelig

Avansementet var aldri i tvil, men kveldens førsteomgang vil nok de norske gutta, og spesielt Torbjørn Bergerud, glemme så raskt som mulig.

Publisert
Sist oppdatert

Litauen - Norge 29-35 (16-16)

Landslagssjef Christian Berge var forbannet etter det pinlige tapet mot Russland og klar på at laget skulle vise en helt annen side i dag.

Men det tok en hel omgang før Norge virkelig kom i gang. Etter en veldig svak første omgang sto det uavgjort, og TV3-ekspert Joachim Boldsen kalte omgangen pinlig.

Men etter pause skrudde Norge på bryteren og vant klart 29-35.

- Skrekkelig

En som virkelig fikk kritikk etter den første omgangen var keeper Torbjørn Bergerud. TV3-ekspert Ole Erevik kalte omgangen for skrekkelig.

- Jeg er sjeleglad for at han fikk den andre omgangen, for det var skrekkelig det han leverte i første omgang, sier Erevik til TV3 og fortsetter:

- Det var helt sikkert en skrekkelig følelsen for han også. Han var ikke feilfri i andre omgang heller, og det er han inne på selv. Men han hadde 10-12 minutter i den omgangen der han var bedre. Det var viktig at det var det han gikk av banen med den følelsen, for den første omgangen kan han brette sammen og kaste i søpla.

Bergerud vil helst ta med seg den andre omgangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer