KBK beklager: - Strider mot hele vårt verdigrunnlag

Slaktes etter sjokkintervju

Vidar Örn Kjartansson og Bendik Bye scorte hvert sitt mål da Vålerenga og Kristiansund spilte uavgjort på Intility. Men det var Flamur Kastratis utbrudd mot Dag-Eilev Fagermo som tok fokuset. Nå beklager Kristiansund Ballklubb hendelsen hvor Kastrati kalte Fagermo for «soper».

PROVOSERT: Det ble hett i oppgjøret mellom Kristiansund og Vålerenga, hvor Flamur Kastrati blir husket for en spesiell kommentar. Video: Dplay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Vålerenga - Kristiansund 1-1 (0-0)

Vålerenga så lenge ut til å ta en ny viktig seier i medaljekampen, da Vidar Örn Kjartansson leverte en ny scoring for hovedstadsklubben hjemme mot Kristiansund. Men Kristiansund ville ta med seg noe fra Intility, og mot slutten av kampen utlignet Bendik Bye for bortelaget.

Men det var noe helt annet en det sportslige som skulle stjele oppmerksomhet fra oppgjøret, paradoksalt nok mens norsk fotball er midt i en holdningskampanje rettet mot nedsettende uttalelser etter rasistiske hendelser.

I pausen innrømmet KBK-angriper Flamur Kastrati overfor Eurosport at han kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for en «jævla soper» underveis i kampen.

Mikrofonene skal også skal ha plukket opp at Kastrati sa «hold kjeft og sett deg ned, jævla soper» til Fagermo, som responderte med å påpeke angriperens manglende scoringer denne sesongen.

Flamur Kastrati bekreftet i pauseintervjuet med Eurosport at han brukte disse ordene til Vålerenga-treneren.

- Jeg sier jævla soper til ham, ja, men så trenger ikke du å provosere meg heller nå. Du hørte hva jeg sa, så du trenger ikke ta det opp igjen, sa Kastrati til Eurosports reporter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer