Liverpool vant 1-0 mot Everton

Slaktes etter vill feiring: - Mangel på respekt

Jürgen Klopp gikk bananas etter Divock Origis overtidsscoring i Merseyside-derbyet i går.

ENORM GLEDE: Jürgen Klopp stormet banen etter at Liverpool scoret i det 96. minutt mot Everton. Ikke alle er like begeistret for Liverpool-trenerens ville feiring. Foto: Lee Smith / Reuters / NTB Scanpix
ENORM GLEDE: Jürgen Klopp stormet banen etter at Liverpool scoret i det 96. minutt mot Everton. Ikke alle er like begeistret for Liverpool-trenerens ville feiring. Foto: Lee Smith / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gårsdagens Merseyside-derby mellom Liverpool og Everton ble avgjort med et av de mest bisarre målene i Premier Leagues historie.

Virgil van Dijk forsøkte seg på en volley fra tjue meter, men skuddet gikk rett til værs. Ballen fikk en spesiell skru mot mål, men hadde retning nettaket.

Everton-keeper Jordan Pickford gjorde derimot en kjempetabbe da han dyttet ballen slik at den spratt to ganger på tverrliggeren, ned foran mål, der Divock Origi headet den inn fra kloss hold.

Scoringen kom seks minutter på overtid, og fikk Liverpool-trener Jürgen Klopp til gå «berserk», beskrevet med Jamie Carraghers ord.

Tyskeren stormet banen og omfavnet Liverpool-keeper Alisson, som sto en halv banelengde unna der trenerne egentlig skal oppholde seg.

Saken fortsetter under bildet.

- Respektløst

Den ville feiringen har skapt reaksjoner i etterkant. Noen mener det er et flott eksempel på hvilke følelser fotballen kan framprovosere, mens andre mener Klopp burde holdt seg for god for banestormingen.

- Jeg vil tro at Jürgen Klopp havner i trøbbel på grunn av det. Hvis andre trenere gjør det - jeg vet om én for å være helt konkret - så tror jeg han hadde blitt slaktet, sier BBC-ekspert Danny Mills, med henvisning til José Mourinho.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer