NFL

Slaktes for bilde med dattera og date

NFL-profil har pistol i hånda. Hevder han forsøkte å være morsom. Tilbakemeldingen: - Din mannsgris!

PRØVER Å VÆRE MORSOM: Jay Feely har fått mange reaksjoner etter dette bildet med dattera og hennes date. I hånda bærer han en pistol. Foto: Privat
PRØVER Å VÆRE MORSOM: Jay Feely har fått mange reaksjoner etter dette bildet med dattera og hennes date. I hånda bærer han en pistol. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tidligere spilleren i NFL – Jay Feely (41) – har hisset på seg kritikere etter et bilde med dattera og hennes date.

Anledningen er et skoleball. Med den ene hånda holder han rundt dattera. I den andre hånda har han en pistol, noe som angivelig er et forsøk på en spøk. Budskapet skal være: «Ikke kødd med dattera mi.»

Men spøken har slått dårlig ut, skriver Washington Post. Og nå beklager Feely på Twitter.

- Jeg tar våpensikkerheten på alvor. Pistolen var ikke ladet. Jeg hadde ingen intensjon om å være ufølsom overfor dette temaet, skriver han.

NFL-kommentator

Feely startet karrieren i den amerikanske klubben Florida Bobcats i 1999. Han avsluttet den i Chicago Bears i 2014. Nå er han et velkjent ansikt som NFL-kommentator på amerikanske CBS.

På bildet forsøker han å framstå som en overbeskyttende pappa. Som mange fedre vil kjenne igjen: Etter å ha vært en rollefigur for dattera i mange år, kan det føles rart at en annen mann «tar plassen» i hennes liv.

Det omstridte bildet ble postet lørdag. «Ønsker min vakre datter og hennes date et hyggelig skoleball», skrev han med emneknaggen #BadBoys.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer