Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFL

Slaktes for bilde med dattera og date

NFL-profil har pistol i hånda. Hevder han forsøkte å være morsom. Tilbakemeldingen: - Din mannsgris!

PRØVER Å VÆRE MORSOM: Jay Feely har fått mange reaksjoner etter dette bildet med dattera og hennes date. I hånda bærer han en pistol. Foto: Privat
PRØVER Å VÆRE MORSOM: Jay Feely har fått mange reaksjoner etter dette bildet med dattera og hennes date. I hånda bærer han en pistol. Foto: Privat Vis mer

(Dagbladet): Den tidligere spilleren i NFL – Jay Feely (41) – har hisset på seg kritikere etter et bilde med dattera og hennes date.

Anledningen er et skoleball. Med den ene hånda holder han rundt dattera. I den andre hånda har han en pistol, noe som angivelig er et forsøk på en spøk. Budskapet skal være: «Ikke kødd med dattera mi.»

Men spøken har slått dårlig ut, skriver Washington Post. Og nå beklager Feely på Twitter.

- Jeg tar våpensikkerheten på alvor. Pistolen var ikke ladet. Jeg hadde ingen intensjon om å være ufølsom overfor dette temaet, skriver han.

NFL-kommentator

Feely startet karrieren i den amerikanske klubben Florida Bobcats i 1999. Han avsluttet den i Chicago Bears i 2014. Nå er han et velkjent ansikt som NFL-kommentator på amerikanske CBS.

På bildet forsøker han å framstå som en overbeskyttende pappa. Som mange fedre vil kjenne igjen: Etter å ha vært en rollefigur for dattera i mange år, kan det føles rart at en annen mann «tar plassen» i hennes liv.

Det omstridte bildet ble postet lørdag. «Ønsker min vakre datter og hennes date et hyggelig skoleball», skrev han med emneknaggen #BadBoys.

Allerede søndag rykket han ut med en beklagelse:

- Bildet jeg postet var åpenbart en intensjon om en spøk. Dattera mi har datet kjæresten sin i over et år og de visste at jeg spøkte, erklærer han på Twitter.

Meldingen kommer på bakgrunn av betydelig kritikk. Etter skoleskytingen i Parkland i februar – der 17 døde – er det sterke fronter i debatten om amerikanske våpenlover.

Storm

Én har kommentert bildet slik på sosiale medier, ifølge Expressen.

- Det er ikke morsomt. Dette er voldelig, kvinnefornedrende og du er en mannsgris. Det er ingenting ved dette bildet som er morsomt.

- Det virker som om du ikke erkjenner din datters rett til å bestemme selv, skriver en annen.

- Du er en psykopat. Denne kulturen er en trussel mot samfunnet, skriver en tredje person.

Andre igjen gir Feely støtte:

- Skremmende at dere ikke kan ta en spøk.

En talsmann for CBS ønsker ikke å kommentere saken, skriver Washington Post.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media