Slaktes for hårstrikk

Rosenborg-legenden Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (55) reagerer på landslagsgutter med hårstrikk. - Klipp deg når du har en jobb der du må bruke øynene!

SVARER: Rosenborg-legende Jahn Ivar «Mini» Jakobsen er kritisk til landslagsguttas bruk av hårstrikk. Dette sier Patrick Berg om kritikken. Video/Reporter: Tore Ulrik Bratland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Gibraltar - Norge 0-3

GIBRALTAR (Dagbladet): Erling Braut Haaland bruker hårstrikk. Det samme gjør Patrick Berg. Og Jens Petter Hauge gjorde det før han klippet seg.

Den tidligere Rosenborg-spilleren Jahn Ivar «Mini» Jakobsen syntes det var mye bra i 3-0-seieren over Gibraltar onsdag kveld. Men han beit seg også merke i en annen ting.

- Jens Petter Hauge er blitt det reine sexsymbolet etter at han fikk bort hårstrikken. Jeg er helt sikker på at det kommer til å gå bedre på fotballbanen, sier Mini.

- Det er en greie jeg alltid har tenkt på. Da jeg var med på å trene guttelaget til Rosenborg sammen med Kevin Ingebrigtsen, var det forbudt med hårstrikk. Hadde du hårstrikk, så fikk du ikke spille.

55-åringen - som spilte 64 landskamper for Norge - erkjenner at han muligens ikke er helt «up-to-date».

- Hva med Haaland: Han scorer mange mål og bruker hårstrikk?

- Det er sikkert jeg som begynner å bli gammel. Mange av de store stjernene har hårstrikk og alt det der. Men da jeg vokste opp, var det ikke vanlig med hårstrikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer