Sverige - Norge 1-1

Slaktes for ordkrigen: - Fjollete

Ekspert på svensk TV4, Olof Lundh, reagerer på uttalelser til Martin Ødegaard og co. før Sverige-kampen. Er heller ikke fornøyd med norske medier.

APPLAUS: Martin Ødegaard, Haitam Aleesami og Sander Berge takker publikum etter 1-1-kampen mot Sverige. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
APPLAUS: Martin Ødegaard, Haitam Aleesami og Sander Berge takker publikum etter 1-1-kampen mot Sverige. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sverige - Norge 1-1

STOCKHOLM (Dagbladet): Kampen mellom Norge og Sverige endte 1-1. Det skjedde etter en oppbygging som var av godt, gammelt norsk-svensk merke, mente mange.

Men ikke alle.

Deriblant den svenske TV4-eksperten Olof Lundh.

- Fjollete, sier han.

Det begynte etter 3-3-kampen mellom lagene 26. mars. Angriperen Robin Quaison mente Sverige var overlegne i kampen. Til svar fikk han fra Joshua King: «Hvem er Quaison? Jeg vet ikke hva han har røyka.»

Før kampen i går uttalte Martin Ødegaard at «vi skal knuse svenskene». På pressekonferansen dagen før fulgte norske medier opp med spørsmål om «blasfemi» og «landsforvisning» hvis Lars Lagerbäck sang den norske nasjonalsangen - på Sveriges nasjonalarena.

Summen av uttalelser faller ikke god jord hos TV4-eksperten Olof Lundh:

- Det kommer fra så vel spillere som den norske pressen, som om det er et samspill. At de ikke frykter noen, at de skal knuse noen og så videre. For meg er det et tegn på at de føler seg truet og må ty til den her taktikken. Det er litt fjollete, sier Lundh, ifølge Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer