HAT TRICK: Mesut Özil feiret karrierens første hat trick med dette bildet fra garderoben etter kampen. Det synes ikke alle er like passende. Foto: Mesut Özil / Twitter
HAT TRICK: Mesut Özil feiret karrierens første hat trick med dette bildet fra garderoben etter kampen. Det synes ikke alle er like passende. Foto: Mesut Özil / TwitterVis mer

Arsenal - Ludogorets:

Slaktes for skrytebildet: - Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen

Feiret hat trick.

(Dagbladet): Arsenal feide bulgarske Luogorets av banen i gårsdagens oppgjør i Champions League, og ga seg ikke før det sto 6-0 på måltavla.

Mesut Özil toppet kvelden med å notere seg for sitt første hat trick for London-klubben, og la etter kampen ut et aldri så lite skrytebilde på Twitter.

Her poserer han sammen med lagkameratene og matchballen, og under bildet har han kommentert:

- Briljant laginnsats. Og jeg er veldig fornøyd med mitt første hat trick noensinne!

Kritikk

Det er dog ikke alle som er like imponert over den tyske ballkunstnerens måte å feire seieren på. En av kritikerne er tidligere Manchester City- og Aston Villa-stopper Richard Dunne.

Han mener denne formen for feiring bør spares til en mer passende anledning.

- Det er flott å gjøre sånt når man faktisk har vunnet noe, men ikke etter en gruppespillkamp. Det har alltid vært Arsenals problem at de ikke har vunnet trofeer, sier han ifølge The Telegraph.

Han får støtte av Rio Ferdinand som selv hentet hjem 17 trofeer i løpet av sine år i Manchester United.

- Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Jeg hadde ikke gjort slik før jeg faktisk hadde vunnet et trofé.

Overkjøring

Velbegrunnet skryt eller ei, det var aldri snakk om noe annet enn at Arsenal skulle ta seieren i går.

Før hvilen sørget Alexis Sanchez og Theo Walcott for en komfortabel 2-0-ledelse, og Alex Oxlade-Chamberlain la på til 3-0 før Özil tok over showet med et «ekte» hat trick.

I den andre kampen i gruppen onsdag slo Paris Saint-Germain oppskriftsmessig Basel med 3-0 hjemme. Angel di Maria, Lucas Moura og Edinson Cavani scoret.

Det betyr at PSG og Arsenal så godt som er videre til åttedelsfinale. Begge har sju poeng på tre kamper, mens Basel og Ludogorets står med ett hver.