Tøff kritikk mot Lagerbäck:

Slaktes for taktisk bommert

Kritikken hagler mot Lars Lagerbäck etter tapet mot Serbia. Tidligere landslagssjef Egil «Drillo» Olsen mener svensken bommet grovt i skjebnekampen. Selv sier Lagerbäck at han stiller sin jobb til disposisjon om han ikke er ønsket lenger.

ENGASJERT: Serbias scoring i ekstraomgangene fikk det til å koke over for John Arne Riise. Video: Rødt Kort Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): - Jeg har ingen problemer med å tre til side om arbeidsgiveren vil det eller om jeg skulle komme frem til det selv, svarte Lagerbäck på spørsmål på pressekonferansen.

På kommentarplass i Dagbladet ber Morten Pedersen landslagssjefen om å gå av. I sosiale medier hagler kritikken mot Lagerbäck.

Norge ble tidvis totalt utspilt av Serbia, og var heldige som fikk ekstraomganger, hvor serberne til slutt vant helt fortjent 2-1.

- Det er veldig mye å sette fingeren på. Det er strukturelle feil, taktiske feil, og man kan sikkert sette spørsmålstegn til de som startet også, oppsummerte «Drillo» på TV 2.

Lagerbäck valgte å starte med Markus Henriksen som har spilt få kamper den siste tiden. Han ble byttet ut etter en svak 1. omgang. Også spillere som Stefan Johansen og Haitam Aleesami som er i samme situasjon startet kampen. Det var langs den siden at serberne skapte mange av sine sjanser.

På pressekonferansen etter kamp avslørte Serbias trener at de hadde sett seg ut Norges venstreside i forkant, da han ble spurt om det.

- Vi har fulgt med på alle Norges spillere og sett på spilletid i deres klubber. Vi brukte begge sider, men vi holdt oss mest på Norges venstre side, der hadde vi også Lazovic, sa Serbias-trener Ljubiša Tumbaković etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer