- Slaktes fordi han er argentinsk

Manchester United-sjef Alex Ferguson freser over kritikken mot hans rekordkjøp Juan Sebastian Veron.

Veron kostet United 350 mill. kroner (28,1 mill. pund) da han ble hentet fra Lazio i fjor sommer. Ingen spiller har kostet en engelsk klubb mer.

Så mye er han ikke verd, mener engelsk presse. De synes Fergusons midtbanekjøp har mislyktes totalt i sin første sesong i Premier League.

Det vil ikke sir Alex høre snakk om før kveldens kamp mot Deportivo La Coruna. United vant første kvartfinale 2-0 på bortebane, og argentineren skal i kveld fylle skadde Roy Keanes sko.

- Siden England trakk Argentina i VM har det vært en kampanje mot ham. Jeg vet ikke hva det dreier seg om, men det er trist, sier Ferguson til

The Sun

.

- Jeg vet ikke hva folk snakker om når de sier han sliter. Han er en fantastisk spiller.

Veron har opplevd å bli pepet ut til og med på Old Trafford. Han tror det skyldes nasjonaliteten hans.

- Hvis en engelsk spiller reiste til Argentina ville det vært det samme. Jeg bryr meg ikke om publikum og sånt. Jeg prøver bare å gjøre jobben min, sier Veron.

Ferguson innrømmer likevel at Veron trenger tid på å venne seg til engelsk fotball.

- Han ble sikkert overrasket over hastigheten i spillet her. Det slutter aldri. Det er bang, bang, bang. Men det takler han, sier Fergie.

I tillegg til Keane mange United suspenderte Paul Scholes i kveld. Det gir spanierne håp.

- Ingenting er umulig og jeg har understreket det overfor spillerne mine. Hvis vi scorer et tidlig mål kan vi klare det, sier trener Javier Irueta.

(Dagbladet.no)

<B>JUBEL PÅ LANDSLAGET:</B> Juan Veron har mer hell hos Argentina enn hos Manchester U.