Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slaktes i England. Nå kan Mourinho få ansvaret for Ødegaards framtid

- Real Madrid vil hente portugiseren tilbake.

DUO? José Mourinho og Martin Ødegaard kan bli en duo, om Ramon Calderon får rett i sine spådommer. Foto: NTB Scanpix
DUO? José Mourinho og Martin Ødegaard kan bli en duo, om Ramon Calderon får rett i sine spådommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): José Mourinho har oppfylt mange drømmer som fotballtrener, men er nå inne i sitt livs verste mareritt. Det innrømmet portugiseren tidligere i høst.

Det hele kan kulminere i at Mourinho får sparken som Chelsea-trener, kanskje allerede lørdag om Liverpool blir for sterke.

Mourinhos formidable meritter betyr at han ikke vil få noen problemer med å skaffe seg ny jobb. Litt overraskende er det likevel at gamleklubben Real Madrid skal ønske seg den kontroversielle manageren tilbake.

Det hevder i hvert fall storklubbens tidligere klubbpresident Ramon Calderon.

- Hvis han forsvinner fra Chelsea, tror jeg Florentino Perez (nåværende Real Madrid-president) vil hente Mourinho tilbake til Madrid, sier Calderon i et ekslusivt intervju med beIN Sports.

LETTER PÅ SLØRET: Tidligere Real Madrid-president Ramon Calderon åpner seg opp. Foto:
REUTERS/Susana Vera
LETTER PÅ SLØRET: Tidligere Real Madrid-president Ramon Calderon åpner seg opp. Foto: REUTERS/Susana Vera Vis mer

I så fall vil den kontroversielle portugiseren bli gjenforent med landsmannen Cristiano Ronaldo og få ansvaret for utviklingen og framtida til hele Norges Martin Ødegaard.

- Perez prøvde å hente Mourinho allerede i sommer. Da ville ikke Mourinho komme, men ting har forandret seg siden den gang, forteller Calderon.

Var bare fjerdevalget Calderon avslører at Real Madrid-manager Rafael Benitez faktisk kun var fjerdevalget til klubben.

- Da Perez fikk avslag fra Mourinho, gikk han videre til Joachim Löw. Tredjevalget var Jürgen Klopp, mens Benitez kun var fjerdevalget, hevder Calderon.

- Derfor tror jeg Perez fortsatt har lyst til å hente tilbake Mourinho. Hvis han forsvinner fra Chelsea, og Benitez ikke gjør det veldig bra, tror jeg Mourinho kan komme tilbake, fortsetter han.

Calderon er selv ingen stor fan av Mourinho, på grunn av hans kontroversielle stil og all støyen det medfører. Men klubbpresident Perez har alltid støttet ham, forteller Calderon.

Hvis Real Madrid-comebacket blir en realitet for Mourinho, kan han fort komme til å ta med seg stjernespilleren Eden Hazard fra Chelsea.

- De følger med på ham, og så vidt jeg vet har ikke Hazard sagt nei. Vi får vente og se, sier Calderon.

Kan forsvinne Ødegaard kan på sin side forsvinne på utlån i januar, som Dagbladet skrev tidligere i kveld. Agent Tore Pedersen hintet riktignok om at Marcas artikkel ikke har rot i virkelighet.

- Det skrives mye rart i avisene. Marca kan få skrive hva de vil, sier Pedersen til Dagbladet.

- Jeg synes det høres naturlig og logisk ut at Martin vil spille på et høyere nivå. Han har for all den en bra hverdag nå, men bør helst spille på et enda høyere nivå, supplerer Petter Veland.

Tidligere Valencia-stjerne John Carew mener Ødegaard bør bli i Real Madrid.

- Han spiller i kanskje Spanias beste klubb og får utrolig god oppfølging. Spanjolene kan fotball, og Real Madrid kommer til å passe godt på Martin, sier Carew til Dagbladet.

- Det kommer til å være store utskiftnigner i klubben i løpet av årene Ødegaard er i Real Madrid, både på trener- og spillersiden. Det er en del av toppfotballen, minner Carew om.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media