- Slaktet av sir Alex

Ole Gunnar Solskjær (48) forlanger «fair play» av spillerne sine. Før kampen mot Granada i dag forteller han en historie der han selv gikk over streken. Resultat: Refs på kontoret til sir Alex Ferguson (79).

HUDFLETTET: Ole Gunnar Solskjær forteller om da han trodde han gjorde laget en tjeneste, men endte opp med å få en enorm skyllebøtte av sir Alex Ferguson. Video: Rødt Kort Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United - Granada, kl. 21.00

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United tar imot Granada i kvartfinalen i Europa League torsdag kveld. United leder 2-0 over spanjolene etter første kamp og bør gå videre.

På en pressekonferanse i går kom en journalist inn på «fair play». Temaet ble aktualisert da Manchester United møtte Tottenham søndag. Son Heung-min gikk i bakken etter å ha fått en lett berøring i ansiktet av Scott McTominay.

Resultat: United fikk annullert en scoring. Son så ut som et offer for en pistolkule, men var i virkeligheten «en god» skuespiller.

Solskjær understreker at han oppfordrer spillerne sine til «fair play».

- Alle managere har sine verdier. Da jeg selv ble utvist mot Newcastle for mange år siden, følte jeg at jeg gjorde det riktige for laget og klubben. Men sir Alex slaktet meg etter kampen. Han ba meg komme inn på kontoret og sa: «Vi vinner ikke på denne måten i Manchester United.» Siden har jeg levd opp til utsagnet.

Kampen Solskjær sikter til ble spilt i 1998. United kjempet med Arsenal om tittelen - og hvert poeng telte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer