Slaktet Sir Alex Fergusons besøk

Grunnen til besøket viste seg å være en annen enn det som ble rapportert.

SKAPTE REAKSJONER: Det var flere som reagerte på at Sir Alex Ferguson var på Carrington denne uka. Men han var ikke der for å møte Ole Gunnar Solskjær. Her er duoen fra en tidligere anledning. Foto: Phil Duncan/ProSports/REX/NTB
SKAPTE REAKSJONER: Det var flere som reagerte på at Sir Alex Ferguson var på Carrington denne uka. Men han var ikke der for å møte Ole Gunnar Solskjær. Her er duoen fra en tidligere anledning. Foto: Phil Duncan/ProSports/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det var mange som hevet øyenbrynene da Sir Alex Ferguson forlot Manchester Uniteds treningsfelt Carrington på tirsdagen - samme dag som det var stor uvisshet rundt Ole Gunnar Solskjærs framtid i klubben.

Engelsk presse skrev at skotten var på plass for å holde møter med nordmannen, sammen med blant andre tidligere styreleder Martin Edwards.

Den tidligere Liverpool-spilleren Steve Nicol (59) reagerte kraftig da han fikk høre om Fergusons besøk.

- Jeg hater rett og slett det faktum at Ferguson dro på Carrington i dag. Det er forferdelig, det ser ikke bra ut for manageren, sier Nicol til ESPN og utdyper:

- Det er nesten som en lærer som kommer til elevene for å minne dem på hva de skal gjøre. Jeg syns timingen er dårlig.

Nicol mener Solskjær burde fortalt Ferguson og de som eventuelt sendte ham at han ikke trengte skotten der.

- Du møter ikke opp når alt dette skjer. Det gjør det verre for Ole, det svekker Oles rolle. Se for deg da Alex Ferguson ledet Manchester United, hvis de var inne i en tung periode, og Matt Busby plutselig kom på treningsfeltet. Fergie hadde klikket. Jeg liker ikke det i det hele tatt. Det stinker. Hvis jeg hadde vært Ole, hadde jeg blitt opprørt over det, sier Nicol.

Reagerte også

Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst mente det var kritikkverdig at Ferguson og Edwards var på Carrington.

«Det at den tidligere styrelederen og klubbens største manager - som han nektet å sparke - begge dukker opp, innkapsler mye av hva som er galt i Manchester United, en klubb som står fast i fortida. Spillet har endret seg og klubben må endre seg», skriver Luckhurst.

Engelsk presse spekulerte i at Ferguson hadde en rolle å spille og at han var i samtaler med Solskjær. Samtidig ble det rapportert at den mektige skotten støttet sin tidligere elev og ønsket at han skulle få fortsette i jobben.

Men, det viste seg at Ferguson ikke var på Carrington for å møte Solskjær. Han var der i et ærend som hadde vært planlagt lenge.

«Ferguson møtte aldri Ole Gunnar Solskjær eller noen av spillerne i løpet av tiden der», skriver BBC-journalist Simon Stone.

The Telegraph skriver på kommentatorplass at Fergusons besøk likevel ikke er optimalt.

«Sir Alex Ferguson mener det godt - men han skaper et problem for Manchester United», skriver avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer