Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slalåmrennet i Val d'Isère avlyst

Søndagens verdenscuprenn i slalåm i Val d'Isère i Frankrike er avlyst på grunn av kraftig vind.

AVLYST: Søndagens verdenscuprenn i slalåm i Val d'Isère er avlyst på grunn av sterk vind. Bildet er fra lørdagens storslalåmrenn da Henrik Kristoffersen ble nummer to. Foto: AP Photo / Gabriele Facciotti / NTB scanpix.
AVLYST: Søndagens verdenscuprenn i slalåm i Val d'Isère er avlyst på grunn av sterk vind. Bildet er fra lørdagens storslalåmrenn da Henrik Kristoffersen ble nummer to. Foto: AP Photo / Gabriele Facciotti / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi forsøkte, men moder jord sendte oss sterk vind og ville ikke la oss arrangere dagens slalåmrenn, opplyser arrangøren på Twitter.

Besiktigelsen av bakken ble gjennomført søndag morgen, og startpunktet var flyttet ned før starten, men den sterke vinden førte til at arrangøren valgte å avlyse i Val d'Isère.

Dermed må Henrik Kristoffersen, Leif Kristian Nestvold-Haugen og de øvrige norske kjørerne vente til neste helg med å konkurrere. Neste verdenscuprenn er i Val Gardena (super-G og utfor) og Alta Badia (slalåm) 14. til 17. desember.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!