- Slapp av, jeg har det bra

SYDNEY (Dagbladet.no): Kjersti Grini fikk bekymrede telefoner fra familie og venner etter at det ble kjent at hun fikk mental hjelp foran kampen tirsdag. - Jeg har ikke problemer, sier Kjersti til Dagbladet.no.

Kjersti snakket godt og lenge med Oddvar Bjørnestad før Australia-kampen og svarte med en knallkamp. Etterpå snakket hun villig ut om presset hun var vært utsatt for.

Resultatet ble store overskrifter som skremte slekt og venner hjemme i Norge til å ringe Kjersti.

- De ringte meg hjemmefra og lurte på om alt var i orden med meg. Det er ikke så dramatisk. Jeg har ikke problemer, det går bare på håndballen, sier Kjersti.

Ikke privat

Kjersti føler det er viktig å presisere at hun ikke har hatt noe dødsfall i familien, og at den mentale sperren ikke hadde forgreininger inn i privatlivet.

- Det er ikke noe sånt i det hele tatt. Jeg har det kjempebra. Det var bare at jeg tenkte for mye og hadde feil fokus, sier Kjersti.

I går hadde jentene fridag og gjorde akkurat det de ville. Kjersti sov så lenge hun orket og kuttet ut sightseeingen til fordel for shopping.

- Det var deilig. Ekstra deilig med den kampen vi hadde dagen før også. Det hadde ikke blitt det samme hvis ting ikke hadde klaffet, sier hun.

Videokamera

I handleposen hjem fra Sydney sentrum lå ikke Gameboyen hun varslet sto øverst på ønskelista. I stedet går Kjersti i dag rundt med en liten bag rundt livet - som er langt mer kostbar.

- Det ble ikke noen Gameboy når jeg kjøpte meg dette videokameraet, ler Kjersti.

  • Håndballjentene måter Brasil i den fjerde av fem gruppekamper i OL lørdag.
HELT OK: Kjersti Grini forsikrer alle om at problemene hennes bare handler om håndball.