Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Slapp av, jeg har det bra

SYDNEY (Dagbladet.no): Kjersti Grini fikk bekymrede telefoner fra familie og venner etter at det ble kjent at hun fikk mental hjelp foran kampen tirsdag. - Jeg har ikke problemer, sier Kjersti til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjersti snakket godt og lenge med Oddvar Bjørnestad før Australia-kampen og svarte med en knallkamp. Etterpå snakket hun villig ut om presset hun var vært utsatt for.

Resultatet ble store overskrifter som skremte slekt og venner hjemme i Norge til å ringe Kjersti.

- De ringte meg hjemmefra og lurte på om alt var i orden med meg. Det er ikke så dramatisk. Jeg har ikke problemer, det går bare på håndballen, sier Kjersti.

Ikke privat

Kjersti føler det er viktig å presisere at hun ikke har hatt noe dødsfall i familien, og at den mentale sperren ikke hadde forgreininger inn i privatlivet.

- Det er ikke noe sånt i det hele tatt. Jeg har det kjempebra. Det var bare at jeg tenkte for mye og hadde feil fokus, sier Kjersti.

I går hadde jentene fridag og gjorde akkurat det de ville. Kjersti sov så lenge hun orket og kuttet ut sightseeingen til fordel for shopping.

- Det var deilig. Ekstra deilig med den kampen vi hadde dagen før også. Det hadde ikke blitt det samme hvis ting ikke hadde klaffet, sier hun.

Videokamera

I handleposen hjem fra Sydney sentrum lå ikke Gameboyen hun varslet sto øverst på ønskelista. I stedet går Kjersti i dag rundt med en liten bag rundt livet - som er langt mer kostbar.

- Det ble ikke noen Gameboy når jeg kjøpte meg dette videokameraet, ler Kjersti.

  • Håndballjentene måter Brasil i den fjerde av fem gruppekamper i OL lørdag.
HELT OK: Kjersti Grini forsikrer alle om at problemene hennes bare handler om håndball.