Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Slapp av, Lyn

Ali Al-Habsi lover å kommer tilbake til Oslo.

(Dagbladet.no): Sagaen om Ali Al-Habsis mulige og umulige klubbskifter, samt hans manglende evne til å skaffe seg visum og komme hjem fra Oman, kommer til å få en lykkelig slutt.

Det lover Al-Habsis agent Peter Harrison.

- Han kommer sannsynligvis til Oslo mandag eller tirsdag. Det er for seint å bli solgt nå. Han gleder seg stort til å spille for Lyn fram til han skriver en ny kontrakt med en annen klubb til sommeren, sier den britiske agenten til Dagbladet.no.

Ingen protest

Lyn startet treningen etter vinterpausen 3. januar, men da uten keeperkometen. Etter mye om og men ventet Morgan Andersen og Lyn Al-Habsi tilbake i helgen, men heller ikke da dukket han opp.

Det har fått onde tunger til å spekulere om Al-Habsi er i ferd med å gjennomføre sin egen private streik. Keeperen har nemlig uttrykt stor misnøye over å ikke bli solgt.

Lyn har tidligere avvist bud fra Liverpool og Bolton fordi beløpene var for lave.

- Nei, nei, nei. Dette er ingen protest fra Alis side. Ja, han var skuffet, men han er da for guds skyld profesjonell, slår Harrison fast.

PÅ VEI: Ali Al-Habsi gleder seg til å trene med Lyn igjen, hevder agenten hans. Foto: Arnt E. Folvik
PÅ VEI: Ali Al-Habsi gleder seg til å trene med Lyn igjen, hevder agenten hans. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

-Tjener dårlig

Agenten har derimot ingen forklaring på hvordan visumrotet kunne oppstå. Tidligere har Morgan Andersen uttalt at agenten burde ha fikset Al-Habsi visum allerede i høst.

- Morgan er jo så smart, så hvorfor kunne ikke han skaffet Ali visumet? Jeg er fotballagent, jeg jobber ikke på noen ambassade, sier Harrison syrlig.

Han ber Lyn om å avstå fra sanksjoner mot Al-Habsi når han returnerer fra Oman.

- Det hadde vært for dumt. Skulle han for eksempel få mindre lønn, vil jeg betale Ali fra min egen lomme. Han tjener dårlig i Lyn uansett, sier Harrison.