- Slapp ikke hånda hans før han så meg skikkelig i øynene

Materazzi og Zidane har skværet opp.

SKVÆRET OPP: Det tok fire år før Zinedine Zidane og Marco Materazzi skværet opp etter denne situasjonen fra VM-finalen i 2006. Foto: AFP PHOTO  JOHN MACDOUGALL
SKVÆRET OPP: Det tok fire år før Zinedine Zidane og Marco Materazzi skværet opp etter denne situasjonen fra VM-finalen i 2006. Foto: AFP PHOTO JOHN MACDOUGALLVis mer

(Dagbladet): Marco Materazzi og Zinedine Zidane skal ha skværet opp, fire år etter at sistnevnte skallet midtstopperen i brystet i VM-finalen mellom Frankrike og Italia i 2006.

Materazzi var på hotellet til Real Madrid for å møte gamletrener Jose Mourinho før det spanske hovedstadslagets møte med byrival Milan i november da han møtte på Zidane utenfor hotellet.

- Så ham i øynene Der skal de to ha skværet opp.

- Jeg var på vei ut av hotellet da noen fortalte meg at Zidane hadde parkert like ved min bil. Jeg sa at det ikke var et problem, gikk ut og plutselig sto jeg ansikt til ansikt med Zidane. Jeg benyttet muligheten til å fortelle ham noen ting.

- Det som ble sagt blir mellom oss, men det var jeg som snakket mest og når han stakk ut hånden tok jeg tak i den og holdt tak i den til han så meg i øynene, sier Materazzi i et intervju med tv-kanalen Mediaset, gjengitt av nyhetsbyrået AFP.

Slag i ansiktet Materazzi har aldri vært redd for en krangel, og da nåværende City-spiller Mario Balotelli hisset på seg egne supportere og trener José Mourinho i fjorårets Champions League-semifinale mot Barcelona, tok Materazzi affære.

- Han fikk et slag og en støvel i ansiktet, men da han var skadet og måtte opereres var jeg på sykehuset til midnatt for å gi ham selskap og hente ham snacks fra automaten, sier Materazzi.