- Slapp ikke hånda hans før han så meg skikkelig i øynene

Materazzi og Zidane har skværet opp.

SKVÆRET OPP: Det tok fire år før Zinedine Zidane og Marco Materazzi skværet opp etter denne situasjonen fra VM-finalen i 2006. Foto: AFP PHOTO  JOHN MACDOUGALL
SKVÆRET OPP: Det tok fire år før Zinedine Zidane og Marco Materazzi skværet opp etter denne situasjonen fra VM-finalen i 2006. Foto: AFP PHOTO JOHN MACDOUGALL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Marco Materazzi og Zinedine Zidane skal ha skværet opp, fire år etter at sistnevnte skallet midtstopperen i brystet i VM-finalen mellom Frankrike og Italia i 2006.

Materazzi var på hotellet til Real Madrid for å møte gamletrener Jose Mourinho før det spanske hovedstadslagets møte med byrival Milan i november da han møtte på Zidane utenfor hotellet.

- Så ham i øynene Der skal de to ha skværet opp.

- Jeg var på vei ut av hotellet da noen fortalte meg at Zidane hadde parkert like ved min bil. Jeg sa at det ikke var et problem, gikk ut og plutselig sto jeg ansikt til ansikt med Zidane. Jeg benyttet muligheten til å fortelle ham noen ting.

- Det som ble sagt blir mellom oss, men det var jeg som snakket mest og når han stakk ut hånden tok jeg tak i den og holdt tak i den til han så meg i øynene, sier Materazzi i et intervju med tv-kanalen Mediaset, gjengitt av nyhetsbyrået AFP.

Slag i ansiktet Materazzi har aldri vært redd for en krangel, og da nåværende City-spiller Mario Balotelli hisset på seg egne supportere og trener José Mourinho i fjorårets Champions League-semifinale mot Barcelona, tok Materazzi affære.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer