Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slapp med skrekken

For andre gang på en uke slapp Arsenal med skrekken, etter å ha ligget under 1-0 for Ipswich. Marcus Stewart headet hjemmelaget i ledelsen, og ikke før i det 83. minutt klarte Arsenal å utligne ved Dennis Bergkamp. Dagbladet.no har fulgt alle kampene i Premier League direkte

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag lå Arsenal under med 2-0 for ukrainske Shakhtar Donetsk i Champions League, men kom tilbake og vant 3-2 med scoringer i sluttminuttene. Mot Ipswich på lørdag slapp London-laget nok en gang med skrekken. Selvsikre Ipswich var fullt på høyde med Arsenal. Tre minutter etter pause tok de også ledelsen, med en vellplasert heading fra Marcus Stewart.

Selv om Arsenal etter hjemmelagets ledelse hadde en del farlige muligheter, tok det sin tid før de fikk uttelling. Men etter 83 minutter kapret Arsenal et poeng, med scoring av Dennis Bergkamp. Nederlenderen fikk stå umarkert på en retur fra Richard Wright, og dundret ballen i mål. Dermed reddet Arsenal nok en gang poengene i sluttminuttene.

Ipswich Town har møtt alle Englands Champions League representanter i løpet av de sju første kampene av årets sesong. Med uavgjort mot Manchester United og Arsenal, og seier over Leeds har Ipswich god grunn til å være fornøyd med starten på Premier League.

<B>NESTEN:</B> Marcus Stewart og Ipswich var nær ved å ta alle poengene på hjemmebane.