Juventus:

Slapp med skrekken

Juventus og Cristiano Ronaldo slapp med skrekken mot Inter. Champions League-drømmen lever fortsatt.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Juventus - Inter 3-2

Juventus måtte vinne mot Inter for at alt skulle ligge i hender før den siste serierunden i Serie A. Det klarte de med nød og neppe, og dermed lever fortsatt Champions League-drømmen for «den gamle dame»

Juan Cuadrado ble den store helten for hjemmelaget og scoret to mål. Det avgjørende målet kom to minutter før slutt.

Juventus kjemper mot Napoli om fjerdeplassen i Serie A - som er den siste plassen som gir Champions League-spill neste sesong.

Ronaldo var førstemann på scoringslista i den for Juventus svært viktige kampen. Den portugisiske storscoreren satte sin egen retur i målet etter at han misbrukte muligheten fra 11-metersmerket.

Romelu Lukaku noterte seg for sitt 23. ligamål for sesongen like etter halvtimen spilt. I motsetning til Ronaldo tok Lukaku vare på muligheten fra straffemerket og sendte kontant utligningen i nettmaskene.

Juventus fortsatte å presse på, og på overtid i 1. omgang sendte Juan Cuadrado hjemmelaget i føringen igjen.

Mot slutten av kampen så det bekmørkt ut for hjemmelaget da Giorgio Chiellini presterte å sette ballen i eget nett. Men lysten på mesterligaspill også neste sesong oste fra Juventus-spillerne, og med to minutter igjen av ordinær tid fastsatte Cuadrado resultatet fra straffemerket.

Dermed lever drømmen om en topp-fire-plassering i beste velgående for Ronaldo og co. Juventus ligger på 4.-plass, med én kamp mer spilt enn Napoli som er to poeng bak.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer