- Slår dere i VM, Drillo

MARSEILLE (Dagbladet): -Nei, sier trener Zagallo på spørsmålet om Norge kan slå Brasil to ganger på rad. -Jeg svarer ja, sier Drillo. -Det er klart vi kan det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En time etter trekninga møttes Drillo og Zagallo i et hav av mikrofoner, kameraer og kulepenner. Brasil-treneren snakket som en foss _ Drillo bare smilte. Men bak maska som slo Brasil 4-2 på Ullevaal lå Drillos fornuft og realisme. Hvilket betyr:

_Jeg er ikke glad for å møte Brasil.

_Da vi tapte 4-2 for Norge hadde vi reist i 17 timer og var slitne, sier Zagallo. _Norge var ditto uthvilte og heltente. Men nå snakker vi om VM _ noe helt annet.

_Det er derfor jeg sier at det ikke kan skje igjen.

_At han (Zagallo) er så kategorsik er bare bra, sier Drillo. _Akkurat det passer oss fint. Men når det er sagt _ jeg er ikke glad for å møte Brasil. Sjøl om gruppa som sådann kunne vært verre.

Mye bedre enn sist

I Las Vegas for fire år siden så Drillo ut som en mann uten håp. I går kveld satt han på humør-treets midterste gren. For gruppe A er ikke i nærheten av den nekrolog-gruppa vi havnet i sist det var trekning.

Det kunne med andre ord vært mye verre.

Drillo blåste ut en betydelig mengde luft da vi slapp unna Brasil ved første korsvei i har du Sepp-på-maken-Blatters-treknings-show. Da vi lå igjen i bollen, og ble plassert sammen med verdensmesterne istedenfor Argentina, så han ut som en frossen innsjø. Men etterpå, mye varmere og omtenksom, tinet han. Og sa:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer