Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Slår ikke så hardt, men er smart

Derfor fortjener Ibragimov respekt.

Vladimir Klitsjko mener at Sultan Ibragimov fortjener respekt før VM-kampen mellom dem, selv om han ikke er noen knockout-konge.

- Han er ikke spesielt stor og har ikke noe knusende knockout-slag, men han er en intelligent bokser og fortjener respekt, sier Klitsjko.

- Intelligent mester

De to møtes til VM-kamp i tungvekt 23. februar i ærverdige Madison Square Garden i New York.

Det blir den første tittelkampen i tungvekt mellom to boksere som holder forskjellige VM-belter på ni år.

Ibragimov er mester i World Boxing Organisation (WBO), mens Klitsjko holder mesterbeltet i International Boxing Federation (IBF).

- Ibragimov vant sølv i OL i 2000. Han er mester og veldig intelligent. Derfor fortjener han stor respekt, sier «Mr. Stålhammer» som er Vladimir Klitsjkos kallenavn.

- Den beste han har møtt

GOLIAT OG DAVID: Ukrainske Wladimir Klitschko (t.v.) frykter ikke først og fremst slegga til Sultan Ibragimov. Problemet er mer at han er intelligent, mener han. Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS/SCANPIX
GOLIAT OG DAVID: Ukrainske Wladimir Klitschko (t.v.) frykter ikke først og fremst slegga til Sultan Ibragimov. Problemet er mer at han er intelligent, mener han. Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS/SCANPIX Vis mer

- Jeg er ikke i tvil om at Ibragimov er den beste bokseren Vladimir (Klitsjko) noensinne har møtt, sier trener Emanuel Steward som også understreker at russeren er en veldig smart bokser.

Kampen mellom Klitsjko og Ibragimov vil redusere antallet profesjonelle tungvektsmestere fra fire til tre.

Målet er å få en ubestridt mester som regjerer i alle de store forbundene.

Ved siden av Klitsjko og Ibragimov er også Ruslan Tsjagajev (World Boxing Association) og Oleg Maskajev (World Boxing Council) verdensmestere i tungvektsboksing.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media