- Slår meg ikke som typen som stiller seg nede i byen og venter på oppmerksomhet

Samuelsen om stortalentet.

SEINT, MEN GODT: Jone Samuelsen ble opprinnelig vraket til landslagstroppen til kampene mot Malta og Italia, men ble kalt inn som erstatter da Pål André Helland ble nødt til å melde forfall. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SEINT, MEN GODT: Jone Samuelsen ble opprinnelig vraket til landslagstroppen til kampene mot Malta og Italia, men ble kalt inn som erstatter da Pål André Helland ble nødt til å melde forfall. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Det er under et døgn til Norge møter Malta på Ullevaal, og det norske laget er nærmest skadefritt før nøkkeloppgjøret i EM-kvaliken.

Pål André Helland ble nødt til å kaste inn håndkleet på grunn av en skade i låret, og mannen som ble hentet inn som erstatter er Jone Samuelsen (31).

Odd-spilleren var god - spesielt før pause - i 1-0-seieren borte mot Bulgaria tidligere i høst, men ble altså opprinnelig vraket til troppen som nå skal møte Malta og Italia.

Det lever han ganske greit med.

- Jeg har ganske stor forståelse for det. Det er mange som er i form og det er mange gode spillere jeg konkurrerer med. Men jeg har selvfølgelig lyst til å spille hver gang, så jeg var skuffa. Nå fikk jeg i hvert fall muligheten til å komme inn igjen, så det er jeg fornøyd med, sier midtbanemannen til Dagbladet.

Forventer ikke å starte Ingen forventer at Samuelsen skal starte mot Malta i morgen kveld. Det gjør han ikke selv heller.

- Det er vanskelig å si. Det spørs litt på kampbildet. Jeg tror Per-Mathias føler seg trygg på meg, jeg jo har vært med lenge nå. Jeg kan komme inn og hjelpe til, men jeg er usikker på om jeg starter, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer