- Slår Odd seg vrange, får jeg og slå meg vrang

Jarstein vil til Rosenborg.

(Dagbladet.no): Landslagsmålvakt Rune Allmenning Jarstein har gjort det klinkende klart at han ønsker å forlate førstedivisjonsklubben Odd Grenland og spille for Rosenborg neste sesong.

Men Jarstein har ett år igjen av kontrakten, og ni RBK-millioner var ikke nok til å friste Odd Grenland til å selge.

- Vi fikk et bud som ble vurdert i styret, og som ble vurdert ikke godt nok. Rune er 23 år og landslagskeeper, og vi mener prisen bør være deretter, sier Odd-styreleder Tore Andersen, ifølge Adresseavisa.

Foreløpig er ikke RBK villig til å høyne budet, men det uroer ikke Andersen.

- Vi har gitt Jarstein lov til å snakke med andre klubber, men vi må ikke selge for enhver pris. Det er ikke noe must for oss å selge Jarstein. Vi vil opp i eliteserien igjen, og vil være bedre rustet med Jarstein mellom stengene. For oss kan det være like greit å investere på den måten, sier han.

- Hva er prisen?

- Det er jo litt opp til RBK å komme med et nytt bud, så får vi se. Det er vanskelig å si noe eksakt beløp, men som sagt, han er 23 år og landslagskeeper, konstaterer Odd-styrelederen.

Jarstein selv mener ni millioner er mye penger for en keeper i Norge, og håper klubben tar til fornuft.

VIL VÆRE MED: Rune Allmenning Jarstein vil være med å sette i gang Per Ciljan-angrep neste sesong. Her prøver han å stoppe unggutten i juni-matchen mellom Odd og RBK. Foto: BIRTE ULVESETH/SCANPIX
VIL VÆRE MED: Rune Allmenning Jarstein vil være med å sette i gang Per Ciljan-angrep neste sesong. Her prøver han å stoppe unggutten i juni-matchen mellom Odd og RBK. Foto: BIRTE ULVESETH/SCANPIX Vis mer

- Jeg er veldig innstilt på å bli Rosenborg-spiller, og vil ikke spille i 1. divisjon. Jeg håper fortsatt dette ordner seg, men, slår Odd seg vrang, får jeg og slå meg vrang, og heller gå gratis som Bosman-spiller neste år, sier han.

- Slår Odd seg vrange, får jeg og slå meg vrang