Ole Gunnar Solskjær

Slår tilbake: - Spiste ikke bare junkfood

Ole Gunnar Solskjær (48) slår tilbake mot at alt har endret seg siden Cristiano Ronaldo (36) kom tilbake til Old Trafford.

STOR PÅVIRKNING: Cristiano Ronaldo og Ole Gunnar Solskjær. Foto: Reuters
STOR PÅVIRKNING: Cristiano Ronaldo og Ole Gunnar Solskjær. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et intervju med den engelske radiokanalen TalkSport fortalte Manchester Uniteds reservekeeper Lee Grant om Cristiano Ronaldos påvirkning på laget etter superstjernas ankomst.

Den 38-årige keeperen kom med et spesielt eksempel fra lagmiddagen på fredag.

- Vanligvis når vi spiser på fredager kan vi skeie ut med noe litt usunt. Det kan for eksempel være eplepai med vaniljesaus, brownies, is eller noe slikt, fortalte Grant og fortsatte:

- Men denne fredagen så var det ingen som rørte den eplepaien eller vaniljesausen. Alle lurte bare på hva Ronaldo hadde på tallerkenen og han hadde selvfølgelig bare sunt på sin tallerken, fortalte Grant.

- En vits

På mandagens pressekonferanse før Uniteds kamp mot Young Boys fikk Solskjær spørsmål om nettopp det.

- Det var helt klart en vits av Grant. Det er ikke slik at vi bare spiste junkfood før Cristiano kom og at han endret alt, svarer Solskjær kontant før han fortsetter:

- Men selvfølgelig har Ronaldo gjennom åra bevist at han passer godt på kroppen sin og at han er et eksempel for andre spillere på hvordan man kan forlenge karrieren. Når jeg ser tilbake på min karriere så var det er den beste tiden i livet. Så du vil gjerne spille så lenge man kan, sier Solskjær.

RONALDO: Cristiano Ronaldo snakket om Ole Gunnar Solskjær i sitt første intervju med Manchester United. Video: @manchesterunited Vis mer

- Massivt for oss

David de Gea delte podiet på pressekonferansen sammen med Solskjær og var klar på at Ronaldo hadde hatt en stor innvirkning på laget.

- Det er flott å ha Ronaldo tilbake. Han viste sin store påvirkning fra dag en. Han scoret to veldig viktige mål og viste kvaliteten alle kjenner til.

- Cristiano-opplevelsen er fantastisk, han er allerede en legende i klubben, og det er flott å ha ham tilbake. Det er massivt for oss, forteller avslutter De Gea.

Solskjær, Ronaldo og resten av Manchester United åpner sin Champions League-sesong mot Young Boys på tirsdag. I den samme turneringen skuffet Solskjærs mannskap i fjor. I år ønsker han å gå hele veien.

- For meg er målet å gå hele veien. Vi vet at det blir vanskelig, det er det alltid. Men vi har lagt til litt erfaring og kvalitet i troppen, og forhåpentlig er vi bedre forberedt dette året, sa Solskjær.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer