Slår tilbake mot barnevakten

David Beckham snakket med pressen i Madrid.

(Dagbladet.no): Barnepiken Abigail Gibson (27) har ikke gjort det lett å være verdens mest omtalte ektepar. Over seks sider i tabloidavisa News of the World brettet hun ut privatlivet til David (29) og Victoria (31) Beckham.

Gibson omtalte sine arbeidsgivere gjennom to år som alt annet enn et harmonisk ektepar og hevdet at en notorisk utro David flere ganger skjelte ut og truet kona med skilsmisse.

Slår tilbake
27-åringen har trolig fått klekkelig betalt for «avsløringene», og Beckham-paret gikk rettens vei for å hindre historien i å nå avisstativene. Paret hevdet at Gibson hadde brutt en skriftlig avtale om å holde tett om parets privatliv, men retten ga dem ikke medhold.

I dag tok David Beckham tabloiden fra munnen. Etter en treningsøkt med klubblaget Real Madrid ga han et intervju til britiske pressefolk der han slo tilbake mot barnevaktens beskyldninger.

- Jeg synes det er ubegripelig. Et utrolig svik, sa den engelske landslagskapteinen ifølge Sky News.


- Elsker Victoria
Beckham ga tydelig uttrykk for at han var både sint og skuffet over Gibsons samarbeid med News of the World - den samme avisa som i fjor blåste Real Madrid-stjernas påståtte affære med hans daværende personlig assistent Rebecca Loos.

- Når du inviterer noen inn i hjemmet ditt for å passe ungene dine, det mest dyrebare du eier og har, må du stole på dem.

David Beckham prøver å knuse påstanden om at ekteskapet med krydderjenta Victoria henger i en tynn tråd.

- Kona mi og jeg er svært lykkelige. Vi er vanlige mennesker og krangler som alle andre, men jeg elsker henne, sier David - som bedyrer at han er oppdratt til å behandle kvinner med respekt.

- Grunnen til at jeg klarer å fokusere på fotball, er at kona mi og jeg er lykkelige, sier han til BBC.

Vil saksøke
Beckham-paret har ligget i juridisk strid med News of the World etter at tabloiden slo opp Rebecca Loos-saken. I går ble det klart at de to superkjendisene også går til sak mot barnevakten.

Abigail Gibson ble ansatt som barnevakt for Beckham-parets sønner i oktober 2003. Arbeidsforholdet opphørte i begynnelsen av denne måneden. Gibson skal ha fått sparken av Victoria og deretter truet ekteparet med rettssak.

SINT: David Beckham er sint og skuffet over ekteparets tidligere barnepike. Foto: SCANPIX/REUTERS
SINT: David Beckham er sint og skuffet over ekteparets tidligere barnepike. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer
MØTTE PRESSEN: David beckham tuslet bort til de frammøte journalistene etter ei treningsøkt med Real Madrid i ettermiddag.
SLÅSS MOT RYKTENE: Ekteparet Beckham prøver iherdig å slå tilbake påstander om at ekteskapet deres knaker i sammenføyningene.