TRENGER POENG: Cardiff skal ifølge BBC ha bedt om at resultatet mot Crystal Palace tidlig i april strykes. Dette mener lokalavisa Wales Online er feil. Her er manager Ole Gunnar Solskjær. Cardiff møter Stoke til viktig kamp lørdag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TRENGER POENG: Cardiff skal ifølge BBC ha bedt om at resultatet mot Crystal Palace tidlig i april strykes. Dette mener lokalavisa Wales Online er feil. Her er manager Ole Gunnar Solskjær. Cardiff møter Stoke til viktig kamp lørdag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Slår tilbake mot BBC-nyhet om Cardiff-krav

Lokalavis hevder klubben ikke ber om å stryke resultat.

(Dagbladet): Ifølge BBC har Cardiff City levert en formell klage til Premier League der de ønsker å stryke resultatet i 0-3-tapet mot Crystal Palace fra 5. april. Bakgrunnen er påstått lekkasje av lagoppstilling til motstanderen.

Nå hevder derimot lokalavisa Wales Online at Cardiff og manager Ole Gunnar Solskjær ikke har bedt Premier League annullere eller stryke resultatet.

Lokalavisa påstår kilder i Cardiff City benekter påstandene fra tv-stasjonen.

- Dette er ikke hva klubben ber om. Alt klubben ber om er at Premier League passer på sporten og ser på situasjonen, sier en anonym kilde til Wales Online.

Sparket ansett - Klubben føler at det som skjedde (lekkasjen før kampen) var urettferdig. Derfor er det sendt et brev og nå er saken i Premier Leagues hender. Klubben har ikke bedt om at resultatet skal annulleres, sier kilden.

Cardiff sparket nylig en person i klubben etter påstått lekkasje og hevder de har sms-bevis som viser at den sportslige ledelsen i Crystal Palace satt på informasjon om Cardiffs laguttak lenge før det var offentliggjort.

Ifølge BBC har de tilgang på en kopi av det fem sider lange dokumentet som Cardiff har sendt til Premier League.

TV 2-ekspert Petter Myhre susser over den angivelige klagen.

- Jeg synes det høres rart ut å be om å annullere et resultat. Jeg har aldri hørt om noe lignende, sier Myhre til Dagbladet.

- Hvis Cardiff har sendt inn en klage, må det være fordi de føler seg sviktet. Jeg har hvertfall ikke noen tro på at resultatet kan bli endret, sier TV 2-eksperten.

Kritikk Cardiff mener Crystal Palaces sportsdirektør Iain Moody er sentral i lekkasjebråket. Moody fikk sparken i Cardiff i oktober i fjor, og Cardiff hevder det er klubbens tidligere arbeidsgiver som har skaffet informasjon fra rivalen.

Etter Crystal Palace-kampen var også Cardiff-eier Vincent Tan forbanna. Han nektet å slå seg til ro med at 3-0-tapet var grei skuring.

Britisk presse skrev at Tan klaget Crystal Palace inn for Premier League-sjefen Richard Scudamore og ba ligaen granske Crystal Palaces sportsdirektør Iain Moody.

Cardiff møter Stoke på Cardiff City Stadium lørdag.