Slår tilbake mot BBC-nyhet om Cardiff-krav

Lokalavis hevder klubben ikke ber om å stryke resultat.

TRENGER POENG: Cardiff skal ifølge BBC ha bedt om at resultatet mot Crystal Palace tidlig i april strykes. Dette mener lokalavisa Wales Online er feil. Her er manager Ole Gunnar Solskjær. Cardiff møter Stoke til viktig kamp lørdag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TRENGER POENG: Cardiff skal ifølge BBC ha bedt om at resultatet mot Crystal Palace tidlig i april strykes. Dette mener lokalavisa Wales Online er feil. Her er manager Ole Gunnar Solskjær. Cardiff møter Stoke til viktig kamp lørdag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge BBC har Cardiff City levert en formell klage til Premier League der de ønsker å stryke resultatet i 0-3-tapet mot Crystal Palace fra 5. april. Bakgrunnen er påstått lekkasje av lagoppstilling til motstanderen.

Nå hevder derimot lokalavisa Wales Online at Cardiff og manager Ole Gunnar Solskjær ikke har bedt Premier League annullere eller stryke resultatet.

Lokalavisa påstår kilder i Cardiff City benekter påstandene fra tv-stasjonen.

- Dette er ikke hva klubben ber om. Alt klubben ber om er at Premier League passer på sporten og ser på situasjonen, sier en anonym kilde til Wales Online.

Sparket ansett - Klubben føler at det som skjedde (lekkasjen før kampen) var urettferdig. Derfor er det sendt et brev og nå er saken i Premier Leagues hender. Klubben har ikke bedt om at resultatet skal annulleres, sier kilden.

Cardiff sparket nylig en person i klubben etter påstått lekkasje og hevder de har sms-bevis som viser at den sportslige ledelsen i Crystal Palace satt på informasjon om Cardiffs laguttak lenge før det var offentliggjort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer