Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slår tilbake mot Drillo

Åge Hareide fnyser av kritikken mot Rosenborg etter serieåpningen mot Vålerenga lørdag.

- Vi tok tre poeng og slapp ikke inn mål. En god start på sesongen, sier 49-åringen til

Adresseavisen.

- Vi spilte ikke fantastisk, men heller ikke elendig. Kritikken blåser jeg i. Spesielt når det kommer fra en person (Egil «Drillo» Olsen red.anm) som ikke akkurat var kjent for offensiv, morsom fotball da han selv var trener.

Drillo, som kommenterte kampen for NRK, uttalte etterpå at han syntes Rosenborg spilte kjedelig.

- Offensivt var dette ingenting. Rosenborg savnet rytmen i angrepsspillet. Kantspillerne, som har vært klubbens varemerke de siste årene, var knapt synlig. Det var skuffende og kjedelig. Jeg satt og ventet på at Rosenborg skulle overta kampen, men det gjorde de aldri. I stedet tok Vålerenga over initiativet

- En del av det han etterlyser manglet vi også i fjor. Rosenborg er fortsatt gjennbruddshissige. I tillegg er vi blitt mer ballsikre og tryggere deffensivt, mener assistenttrener Ola By Rise.

Han brukte søndagen til kampanalyser sammen med Hareide.

- Vi skapte fem store målsjanser. Det er rundt halvparten av det vi har gjort i vinterens treningskamper. Men samtidig skal vi ikke glemme at dette er sesongens første kamp. Hele fotball-Norge forventet at vi skulle vinne. Det klarte vi også, sier Hareide, og gir samtidig underlaget på Lerkendal noe av skylden for at spillet ble som det ble.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media